Min parfymsamling

Jag höll på att rengöra och fixa lite i min byrå och på mitt sminkbord och samlade ihop alla mina parfymer för att rengöra flaskorna och tänkte att det kanske skulle vara kul att se vilka jag har! Dom flesta parfymerna är presenter, men ett gäng är även s.k. testerflaskor som jag köpt på jobbet för en billig slant!
Marc O'polo Woman, DKNY Be Delicious Juiced, Lancome Tresor In Love, The Body Shop Vanilla & GOSH Be my KAOS.
CLEAN Ultimate, Yves Rocher Vanille Noir, J.LO Glow & Laura By Laura Biagotti.

Min all-time favorit är Laura By Laura Biagotti, jag vet inte hur många flaskor jag har varit igenom nu! Jag har en förkärlek för vaniljdofter och som ni kan se har jag två (Som är väldigt olika, men väldigt mysiga). J.LO Glow är ett väldigt nytt tillskott som jag fick i present, och jag vet inte riktigt om jag gillar den. Kanske har något att göra med att jag är lite tveksam till kändisparfymer men jag har bestämt mig för att ge den en chans! Vilka parfymfavoriter har ni?

Kommentarer:

1 Kerstin:

Kul att se, du har väldigt fin ordning :)

2 Kajalpennan:

Jag använder inte så många olika parfymer. Stella McCartneys Stella används nästan jämt. Har även 2 andra Stella, Aqua di Gioa och en Bulberryparfym. Presenter allihop. De är goda alla men det blir mest Stella

3 Annie:

Kul att se! Jag har också en del parfymer och nästan alla är presenter. De jag använder mest är Armani White på vår-sommar och Gucci Envy Me på höst-vinter^^

4 Honi:

Kerstin: Dom står normalt på min byrå så det är inte hur dom brukar stå! Raddade bara upp dom på mitt bord för att rengöra flaskorna och passade på att ta en bild!



Kajalpennan: Stella har jag varit sugen på faktiskt, och Aqua di gioa har jag ett litet provrör på som nästan är slut, väldigt fräsch doft!



Annie: Gucci Envy Me är också mysig, kan förstå att du gillar den!Jag är jättesugen på Gucci Rush men tycker flakongen är så ful.. :p

5 H:

Har haft Elisabeth Ardens Green Tea i måånga år. Har dock knappt använt parfym på ett år eftersom jag haft 2 väldigt starkt doftande body butters. Känns lite overkill att blanda in parfym då också :P

6 Honi:

H: Vi brukar ha Elizabeth Arden Rea då och då på jobbet och då kostar dom små parfymerna 60 kr/st, har faktiskt funderat på att köpa green tea för den känns så frisk men den är inte riktigt mig! Kan förstå att du gillar den dock :)

7 Ninni:

Åh, Laura har jag inte haft på många år, den var god! Just nu är mina favvosar L'ancômes L'Orangerie för dagtid och Masaki Masaki från Masaki Matsusima (stavn?) för kvällstid. Köpte Versaces nya Yellow diamond häromveckan, men gillar den inte alls så den lade jag raskt ut på Tradera.

8 Sminkhörnan:

Jag är en typiska CK ONE ala 90-tal, tycker den är såååå underbar!

9 Bodypalace:

det var många :P själv har jag bara 3 st haha

10 LIZACH:

Ååh DKNY! M-M-H!

11 Sara:

CLEAN Outdoor Shower är min favoritparfym just nu, men Pradas Infusion d'Iris går inte heller av för hackor! Nu till vintern är jag dock på jakt efter en lite kryddigare doft, men har svårt att hitta en som inte ger huvudvärk.

12 Josephine, Makeuponista:

Kul att se vad du har hemma! Min absoluta favorit är Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme! :)

13 Angelica:

Blev sugen på Vanille Noir då jag älskar vanilj, undrar om du vet nån butik där man kan provlukta? ^^

14 Honi:

Ninni: Jag absolut ÄLSKAR Laura, så fräsch och lätt doft. L'orangerie har jag faktiskt varit intresserad av ett tag men vi har den inte på jobbet så jag har inte provsniffat lite ännu.



Sminkhörnan: Jag hade faktiskt den i en liten reseförpackning för något år sedan, minns inte riktigt vad jag tyckte men jag använde upp den så den måste varit bra!



Bodypalace: Man får minnas att jag jobbar i parfymdisken och får således köpa testerflaskor för 30-40 kr/st! Det är en del av mitt jobb att testa! :)



Lizach: Mums!



Sara: Clean har så himla mysiga dofter, kryddigare dofter kan vara lite svåra att hitta. Jag rekommenderar Julias blogg, hon är en riktig parfymkännare och kan säkert ge dig en puff i rätt riktning! http://www.daisybeauty.com/web/julia-forsberg



Josephine: Alltid kul att kika in i andras gömmor tycker jag! Den har jag inte heller testat, men jag brukar gillar lite blommiga dofter så det är säkert något för mig!



Angelica: Eftersom det är Yves Rochers produkter kan du provdofta dom i Yves Rocher's egna butiker, http://storelocator.yves-rocher.com/sv/europe/sweden/ . Annars har dom alla parfymer i miniformat om man inte känner sig säker, så man kan shoppa via nätet också!

Kommentera här: