Sana

Vad skriver man egentligen om en intimtvål? Jag har suttit och funderat på detta i några dagar nu eftersom ämnet inte direkt är min specialitet (Men vem har egentligen intimtvålar som specialitet?) och för att man gärna vill välja sina ord riktigt för att undvika att låta vulgär. Jag provar!

Sana är en tvål från Cederroth som är till för intima områden men som även kan användas över hela kropper som en vanlig mild duschkräm. Den har en lätt doft av någon sorts bär (Tycker det doftar lite tranbär som det står på förpackningen men även lite körsbär) som gör den lite mer rolig än normala intimtvålar som typ Lactacyd (Som för övrigt är lika mild som att duscha i Cilit Bang).

 

Jag får väl erkänna att jag aldrig haft behovet för produkter som denna, men eftersom den går att använda över hela kroppen blev det plötsligt mer intressant då det alltid är skönt att ha en extra mild duschkräm i duschen. Sana löddrar inte nämnvärt, och är inte heller superdryg. Däremot gillar jag själva produkten som gör att man känner sig fräsch och uppfriskad.

 

Pris: 34 kronor.

Finns hos: Apoteket.

Mitt betyg: 3/5, en bra produkt som är en lite modernare och mer väldoftande version av alla gamla trista intimtvålar.

 

Produkt(er) i detta inlägg är del utav ett pressutskick, jag får inte betalt för att skriva om dessa produkter. Min lojalitet ligger hos mina läsare och alla åsikter är mina egna. För mer information se About & Policy.

Kommentera här: