Önskelista - Maj

Jag sitter och suktar efter en massa godingar som jag vet att jag kan kika in när jag kommer till London. Barry M är speciellt något som jag tycker är ett intressant märke, deras nagellack har varit så omtalade både på nätet och i tidningar att jag iallafall vill plocka på mig en eller två för att se vad jag tycker. Min nästintill obefintliga samling av Macskuggor tycker jag också borde växa lite, och har ögonen på MAC's All that glitters som ser superfin och neutral ut.

 

Ett annat brittiskt märke som jag är nyfiken på är Collection 2000, speciellt Big Fake Mascara som jag förmodligen kommer plocka med mig hem från resan!

Kommentarer:

1 Omygloss:

ÅH jag vill också till London!

2 carin - wierdanaglar ♥:

jag ska förmodligen också till london! Något man borde passa på å plocka hem (i nagelvärlden) :D

3 Ninni:

Collection 2000 hade jag en hel del produkter från på 80-talet (jo, jag har ju några år på nacken). Det var iaf då ett superbilligt märke och jag minns att jag gillade grejorna de hade.

4 Glitter Sisters:

Barry M är ett märke som jag absolut ska checka in när vi åker till London nu senare i veckan. Sleek är också ett märke som jag har höga förväntningar på... /N

5 Honi:

Omygloss: Ryanair och soffsurfa! Billigare blir det inte :D Hade gjort det om det inte var för att jag skulle med en massa andra människor ^^



Carin: Kika absolut in Barry M iallafall, deras nagellack verkar vara rätt omtalade :)



Ninni: Det låter bra, jag får se om det blir mer än mascaran när jag fått klämma lite på grejerna :)



Glitter Sisters: Sleek har jag också höga förhoppningar på. Hoppas dom har någon av paletterna! Helst acid paletten men vi får se :)

6 Carina (TotalBeauty):

Collection 2000 är ett nytt märke för mig... Hoppas att du får med dig mascaran hem.

7 Sminkan:

Brry M Racing Green är verkligen snygg!

8 Honi:

Carina: Ja det hoppas jag också, läst att den är riktigt bra! :)



Sminkan: Åh du har den? Nu vill jag ha den ännu mer!

Kommentera här: