Nivea Refreshing Cleansing wipes

När jag reser så brukar jag föredra att ta med mig removerwipes istället för bomullsrondeller och remover separat. Främst för att man undviker spill i väskan men även för att wipesen inte brukar räknas som "vätska" när man går genom tullen och på så sätt kan få plats med andra roliga grejer på resan hem om man som jag för det mesta endast reser med handbaggage. Jag plockade på mig dessa från Nivea när jag skulle besöka pojkvännens familj nere vid tyska gränsen och tänkte skriva vad jag tycker om dom!

Nivea Refreshing Cleansing Wipes innehåller vitaminer och lotusextrakt(Exakt vad sjutton det ska vara bra till har jag ingen aning om så jag går inte så mycket djupare in på det). Dom lovar att dom ska ta bort allt smink och vattenfast mascara utan problem och lämna ansiktet fräscht, samt bevara hudens fuktbalans. I varje paket finns det 25 stycken wipes.

 

Det första som slog mig var att jag tyckte dom hade en stark doft, lite obehaglig och stickande i näsan. Provade såklart ändå, och tycker nu att dessa är riktigt behagliga. Jag tror den starka doften har försvunnit för jag tycker enbart dom doftar fräscht nu, eller så har jag väl blivit van? Wipesen tar iallafall bort allt mitt smink utan att  jag behöver gnugga nämnvärt och jag upplever inte att jag får en hinna över ansiktet efter jag använt dom. Jag gillar dessa men rekommenderar dom inte till dom som är känsliga för parfymerade produkter. Dessa finns i flera olika varianter, bland annat finns Refreshing Cleansing Wipes också utan alkohol vilket är ett plus för dom med känslig hud.

 

Pris: Ca. 45- 50kr

Finns hos: Kicks, välsorterade matvarubutiker, Åhlens, Parelle osv.

Mitt betyg: 4/5, billiga och bra och tar bort även vattenfast eyeliner och mascara utan problem. Dom är lite väl välparfymerade för en femma.

Kommentarer:

1 Glitter Sisters:

Niveas wipes var de första jag wipes jag testade och jag håller med om att de är riktigt bra. /N

2 Emma:

kul att du skrev om det just när jag suttit och tänkt på vilka man ska köpa... ska nog testa dessa :)

3 Honi:

Glitter Sisters: Jag brukar normalt använda H&M's wipes (Eller brukade iallafall, var ett tag sen nu) och tycker dom påminner mycket om varandra. Tror jag ska köpa ett paket från H&M och se om dom är som jag minns dom och så jämföra lite med dessa!



Emma: Ja det är en jungel! Som sagt, har du känslig hud så skippa dessa. Dom är rätt parfymerade. Utöver det så gillar jag dom!

4 roxcat:

Dessa ska jag nog ta och prova! Jag kör fortfarande med remover och bomullsrondeller separat men det är ju inte så smidigt att ha med sig..

5 Honi:

Roxcat: Jag kör också med rondeller och remover och kommer fortsätta med det (Om nu min hg tvåfas från L'oreal blir gjord till wipes kan jag tänka mig att enbart köra med wipes dock ;) ). Skönt med något som är lätt att resa med dock!

Kommentera här: