LUSH - Favoriter?

Lush finns ju som bekant inte i Danmark så jag brukar få köpa ett lager av mina favoritprodukter i England och när jag är hemma i Sverige. Nu i början av Juni åker jag och ett stort gäng andra till London för en förlängd weekendresa som min pojkvän och hans syskon gett till deras lillasyster i konfirmationspresent. Jag som har bott i London agerar guide och har en massa spännande grejer planerade! Jag ska såklart kika in hos LUSH och köpa en ny Coalfacetvål (Som både jag och pojkvännen förbrukar i massor) men är även nyfiken på lite andra nya produkter som jag inte testat förr. Reser enbart med handbaggage så det blir i miniformat om det är flytande, däremot kan jag ju trycka ner hur många tvålar som helst i väskan! Tipsa gärna om era favoriter från LUSH så ska jag skriva ner en liten lista och klämma och lukta på dom i butik!

Kommentarer:

1 Nageldraken:

Om du inte har testat den redan så är Dream Wash fantastisk, i alla fall om man har känslig hud som jag. Efter jag började med den försvann mitt eksem!

Sedan är ju förstås Lemony Flutter en riktigt bra nagelbandskräm också (jag har den som handkräm eller fotkräm när jag är riktigt torr).

2 Honi:

Nageldraken: Har inte testat den så det ska jag definitivt kika in. Lemony flutter är numer stapelvara hos mig , den är underbar! Tack för tipsen :)

3 BEAUTY SECRETS:

Jag älskar så många produkter!:) Jag har skrivit om dom i min kategori Lush Love, massa recensioner och så.

Men Ma Bar - bubbelbar och Dreamtime badoljabar samt Sunny Side älskar jag, sedan gillar jag badbomber som Sakura och Twilight, tvålen som jag älskar är Figs and leaves som skrubbar lite samtidigt. och sedan klassikern Honey I washed the kids-tvål doftar underbart.

Gillar även Volcano-fotmask, Ocean Salt Scrub och Dream Cream kroppslotion.

Nästa gång vill jag köpa ansiktsmasker, har inte provat dem ännu.:)

Härligt med London!<3

Kommentera här: