E.L.F Lack jag gillar (Och ogillar)

Carin efterfrågade ett inlägg med bilder på alla mina E.L.F lack och lite kort om vilka jag gillade och ogillade, och varför. Jag har ju samlat på mig några nu och har en rätt klar syn på vilka jag som är trista och vilka jag sträcker mig efter flest gånger! Här har vi först en bild på alla mina lack från E.L.F, det är lite blandat kompott!

Och utav alla dessa har jag fyra riktiga favoriter som jag själv tycker är höjdare.

1. Purple Dream, ett av dom nyare lacken hos E.L.F som har en nästan duokrom finish i lila och rosa.

2. Gum Pink, en sockersöt rosa som är lättlackat om man lägger flera tunna lager istället för få tjocka!

3. Metal Madness, min absoluta favorit! En underbar gråmetallisk färg med massvis av olikfärgat glitter som ger djup och gör det mer intressant.

4. Royal Purple, ett av dom första lacken från E.L.F som jag köpte. En rödtonad lila färg som är helt underbar!

Sen kommer dom lacken som jag tycker är fina men som inte riktigt når upp till mina favoriter!

1. Mango Madness, en mangofärgad neonig färg.

2. Fire coral, riktig intensiv röd-korallig färg. Fin på sommaren!

3. Copper, ännu ett av dom nya lacken. Det är fint men inte så speciellt.

4. Glitter Glam, ett skirt glitterlack som är perfekt till layering men trist själv. Krävs några lager för att få upp riktigt glittriga ytor.

5. Smoky Brown, en dammig beigebrun färg som passar fint på hösten. Lite rinnig men lättlackat ändå.

6. Party Purple, en mörk mörk bas av lila med ljusare lila glitterpartiklar i. Väldigt mörkt och inte så himla mycket party men fint ändå.

7. Passion Pink, en knallig neonrosa med väldigt diskret guldskimmer. Ännu en sommarhit!

Och sen har vi dom två lacken jag inte alls gillar, egentligen ska det vara tre men det tredje ogillade jag så mycket att jag gav det till min väninna som gillar den sortens toner på lack!

 

1. Mint Cream, en mintig sommarfärg som är så fruktansvärt trist att lacka med. Jag älskar färgen men efter otaliga försök har jag ännu inte fått till det, det är rinnigt och täcker bara några ställen bra. Efter tre lager kan jag fortfarande se igenom på några ställen. Jag rekommenderar därför inte detta.

2. Dark Navy, jag älskar allt som heter navyblått men denna gjorde mig besviken. Den är så nästansvart som det bara går, i några ljus kan jag skymta det härliga blå glittret men annars så ser det bara svart ut.

3. Mod Mauve (bild nedan), är det lacket jag gav bort till min väninna. Bilden på hemsidan och lacket i verkligheten skiljde sig så ofattligt att jag först trodde det var olika lack. Jag älskar allt som heter dammigt mauve men denna brunröda färg föll mig inte alls på tungan.

Så det var min lilla lista, hoppas någon får hjälp av den! Har ni några favoriter när det kommer till E.L.F lack så tipsa gärna, för det brukar slinka ner en eller två varje gång jag beställer något!

Kommentera här: