E.L.F Individual Lash Kit

Jag la ner detta lilla kit i min korg för ett bra tag sedan nu, det var faktiskt inte planerat utan bara något som jag för stunden var sugen på att testa. E.L.F individual lash kit är lösögonfransar i "singelform". Istället för en hel rad med fransar så kan man sätta fast ett eller flera fästen med fransar istället, och i varje fästa är det ungefär 3 eller fyra separata hår. Man kan åstadkomma ett mycket mer naturligt intryck än med en helrad fransar och kan även bestämma sig för var man vill koncentrera fransarna, f.ex i den yttre delen av ögonlocket.

Här kommer det en bild med en sminkning där jag har två av dessa singelfransar på:

Jag har luskat lite på hur det är lättast att fästa dessa, för det kan nämligen vara lite svårt att vänja sig till om man är van vid att fästa en helrad med fransar. Jag sätter lite lim på en bit plast eller i en palett (Typ målarpaletter, inte ögonskugge paletter) och tar sedan fransen med en pincett, duttar ner fästet i limmet, väntar 10 sekunder och fäster det sedan vid fransraden.

Orsaken till att man ska vänta lite innan man fäster fransarna är för at limmet ska ha tid att "härda" lite så att det blir mer klistrigt än flytande. Då har man bättre chans för att få till det bättre eftersom man undviker att fransarna flyter omkring på ögonlocket.

Tycker det ger ett fint naturligt resultat. Ett riktigt bra plus är att dom är så lätta och behagliga att det inte känns som att man har någonting på, något som ibland irriterar mig med en helrad fransar.


Pris: Ca 16 kr.
Finns hos: Eyeslipsface.co.uk (Direktlänk här)
Mitt betyg: 4/5, fina fransar som ser naturliga ut.

Kommentarer:

1 Izabell:

Jag är alldeles för lat för lösögonfransar.. tur att jag har någorlunda fylliga fransar! ;-) Hihi



Ha en trevlig fredag!



Kram

2 Wysteriia:

Men så få fransar det var i förpackningen? hade jag nog hellre köpt Depends faktiskt och fått massvis med trebensfransar..

3 Honi:

Izabell: Jag är också normalt allt för lat för det, tycker mina räcker mer än nog!



Wysteriia: Mjo det är ju inte så sjukt många men det var ju mer för att testa eftersom jag inte testat denna variant förr! Men till vad, 15 kronor, är det ju inget som gör något om dom inte funkade :p

4 Imredina:

Nice site, Keep it up

5 Honi:

Imredina: Thanks, that's very sweet of you!

Kommentera här: