Projekt 10

Nu börjar jag på ett projekt som i blogg och youtubevärlden brukar kallas för Project 10-pan, jag kallar det helt enkelt för Projekt 10. Projekt 10 går ut på att göra slut på 10 produkter innan man tillåter sig själv att köpa något mer inom skönhets-kategorin. Jag tycker det är skönt att veta att allt är fräscht och användbart så vad passar bättre än en liten vårstädning(Speciellt nu när jag fick en order från E.L.F igår och inte har något annat inkommande!). E.L.F grejerna får ni se löpande såklart!

Kommentarer:

1 BEAUTY SECRETS:

Håller på med det också just nu, har bara inte hunnit blogga om det ännu! Superbra grej tycker jag! Nu har jag 6 tomma förpackningar:)



Ha en trevlig torsdagskväll<3

2 Glitter Sisters:

Jag har börjat om project 10 pan så många gånger att det nästa är pinsamt. Släpps det en LE-grej kan jag ju inte bara stå och titta på när andra köper den. Dessutom tar det ju så lång tid att göra slut på grejer och jag har alldeles för lite tålamod. Istället valde jag att löpande föra en lista med produkter jag använder upp för att det är kul att se hur mycket man gör av med på ett år. /N

3 Honi:

Beauty Secrets: Visst är det härligt att göra plats för nya grejer! :) Och få använt upp massor med grejer!



Glitter Sisters: Det där med LE grejer har jag inte direkt någonsin varit mycket för, så det spelar mig inte så stor roll. Jag vill bara inte känna att jag låter grejer ligga så att det är slöseri :/ För MACälskare är project 10pan nog omöjligt med alla kollektioner dom släpper hela tiden!

4 carin ♥:

smart! 8D

5 Ninni:

Jag har varit ganska duktig på sistone och kastat massor av grejor. Kör ett inlägg varje gång jag gjort slut/kastar tio förpackningar. Tror jag har nio stycken nu så det är snart dags för ett inlägg.

Kommentera här: