Nyfiken på: E.L.F Kroppsvård

Här i Europa så är vi ju alltid lite efter när det kommer till lanseringar av nya E.L.F produkter. Eftersom E.L.F UK och E.L.F US inte är del av samma företag så tar det tid att förhandla priser och leveranser av nya produkter så det mesta som släpps i USA finns i UK ungefär 3 månader senare. På E.L.F US sidan så finns det massor av trevlig kroppsvård, bland annat Body-Buttersarna ovan (Vanilla Coconut, Shea Butter, Cherry Berry & Candied Strawberries) som jag är ofattligt nyfiken på! Jag älskar Body Butters men det känns som att det skulle vara roligt att prova något annat än The Body Shops version (Även om dom är riktigt bra!).  Det finns även ett gäng body lotions som finns i något fler varianter, bild kommer nedan!

 

Från vänster till höger: Peony Petal, Lavender Blossom, Vanilla Coconut, Candied Strawberries, Milk & Honey, Shea butter & Cherry Berry.

I USA ligger priserna på 4 dollar för både bodylotion och bodybutter, direktlänk till E.L.F US och deras badgrejer till dom nyfikna kommer här.

Kommentera här: