Isadora Ocean Drive 2011

Tänkte visa lite bilder från Isadoras sommarkollektion Ocean Drive. Ocean drive är fullspäckat av härliga knallfärger som jag själv tycker känns mer som exotisk sommar i Thailand än sommar på landet i Sverige. Det tycker jag är positivt dock, då det ändå verkar finnas något för alla! Ingen aning om när kollektionen har släppdatum men det brukar väl bli när det närmar sig sommaren mer, så jag tippar på Juni ungefär.

Vad tycker ni? Kommentera gärna och skriv om det är något som fångar ert intresse! Dom två fina eyelinersarna är jag fortfarande sugen på eftersom jag inte fick tag på dom förra året (Isadora finns ju tyvärr inte här i Danmark).

Wonder Nail: 649 Glamour White, 683 Dazzling Ocean & 684 Dazzling Aqua - 69 kr

Build Up Mascara Extreme Volume Vattenfast - Svart  115 kr

Aqua Splash Eyeliner 61 Pearly Ocean & 63 Carribean Aqua 79 kr(Re-promote)

Isadora Eyeshadow Quartet 66 Ocean Dream - 125 kr

Isadora Jelly Gloss - 73 Poppy Papaya & 71 Raspberry Syrup - 99 kr

Jelly Kiss: 50 Rainbow, 55 Chic Cerice, 58 Orange Blossom - 115 kr

 

Produktnamnen på paletten och nagellacken har jag hittat hos Pssion!
Tusen tack till Carina som bloggar på Total Beauty som rättade priset på bägge eyeliners, 79 kr/st är rekommenderat pris.

Kommentarer:

1 Carina:

Jag kan köpa dem åt dig, och skicka ner dem till Danmark :) Vi kan maila om betalning, om du nu vill att jag skickar dem till dig.



Hihi skrev fel pris på eyelinerna på min blogg först, gick efter förra årets pris, sedan såg jag ett annat hos Pssion eller någon annan, och ändrade det, sedan så hörde IsaDora av sig med det rätta priset... det ska vara ca.pris 79 kr :) svårt att få till det rätt ibland ;)

2 Honi:

Carina: Vad snäll du är! Hör av mig om det blir aktuellt (Det blir det förmodligen, jag har varit så sugen!). Ja det är ju inte det lättaste att få all info på rätt plats, har ändrat priset på eyelinersarna, tack för att du sa till! :)

3 roxcat:

Vilka härliga färger! Som vanligt är jag sugen på lite nya lack, och kanske någon Jelly Kiss (Rainbow eller Chic Cerise)

4 Honi:

Roxcat: Jag är alltid sugen på nya lack, det aquablå ser fint ut! :) Jelly kiss har jag velat prova länge nu, dom verkar riktigt trevliga och lätta att använda!

5 Jenny:

Vilka fräscha snygga färger!! Love it!!

6 Josephine:

Gillar kollektionen! :D

7 Honi:

Jenny: Ja det är otroligt fina färger! :)



Josephine: Jag också! Glad över att dom fina eyelinersarna är tillbaks igen också!

Kommentera här: