Helena Rubinstein - Collagenist Eye lift

Jag fick denna söta lilla tub med när jag fick presentkort till min födelsedag förra året och har använt den sedan dess. Detta är en rätt dyr tub, faktiskt det dyraste jag testat i hudvårdsväg om man kikar på både pris och hur mycket man faktiskt får med.

Som första intryck tycker jag krämen har en lite underlig doft, den sticker lite i ögonen och doftar samtidigt lite hö(?). Den underliga doften försvinner dock rätt fort, efter några minuter efter att man har applicerat den under ögonen så är den praktiskt taget helt doftlös (Vilket jag föredrar). Den sjunker fort in i huden och lämnar varken en hinna eller kladd efter sig. Däremot har jag faktiskt inte alls märkt av så mycket skillnad när det kommer till något "eye lift" faktiskt. Huden runt ögonen har blivit lite mjukare men det är väl det, dom små skrattlinjer jag har har varken utjämnats eller på något sätt påverkats. Jag föredrar Garniers ögon-rollon även om den inte heller gör så mycket, mest pga kylan som känns härlig på morgonen.

Jag är lite besviken, man hade ju trott att dyra produkter skulle vara lite bättre men nja..

Pris: 615 kr / 15ml
Finns hos: Kicks (Kicks.se)
Mängd: 15 ml
Mitt betyg: 2/5, huden blev mjukare iallafall!

Kommentarer:

1 BEAUTY SECRETS:

Vad trist att en sådan dyr produkt inte funkar bättre!

Det händer ibland.. Man kan aldrig veta om produkten är bra på grund av märket/priset.

Men det är det som är så spännande som skönhetsfantast som är alltid efter nya produkter och testar olika märken, man kan hitta något billigt ibland som funkar superbra!:D



Ha en trevlig onsdag!<3

2 Jenny:

Grym blogg!

Kommentera här: