E.L.F Nourishing Cuticle Pen

Jag var nyfiken på denna produkt från E.L.F mest pga den underliga utformningen. Nourishing Cuticle Pen är en nagel/nagelbandsolja utformad som en överstrykningspenna och sägs innehålla Avokado och Mandelolja samt vitamin E, A, C, Pro-Vitamin B5 och Aloe. Vad alla dessa vitaminer ska göra gott för naglar och nagelband vet jag inte riktigt, men oljorna känns härliga på nageln.

Först trodde jag att det skulle vara bökigt att applicera med en "överstrykningspenna" men det är det faktiskt inte, man stryker bara pennan runt nagelbanden och över nageln och så är det klart. Jag tycker det är jättebehändigt att ha i väskan och den tar inte så stor plats heller. Man behöver inte heller oroa sig för spill av oljor eller liknande då den har just den speciella förpackningen som den har.

Så hur bra är själva produkten då? Mja det är inget jag hurrar för men det är absolut en helt okej produkt. Själva oljan kommer med ett bra flöde ur tippen men det tar tyvärr ett tag för den att sjunka in, även om man masserar naglar och nagelband efter applicering. Den har inte heller uträttat några under på mina naglar men nu när jag arbetat så har den iallafall hållt naglarna i schack då jag brukar applicera den på lunchrasten. En okej produkt till ett riktigt bra pris, och den är perfekt för väskan!


Pris: 16 kr (Ca)
Finns hos: ELF - Eyeslipsface.co.uk (Direktlänk här)
Mängd: 3.2g
Mitt betyg: 3/5

Kommentarer:

1 Glitter Sisters:

Jag tycker det ofta är så med Elfs produkter. De är sådär men eftersom de är sååå sjukt billiga så blir det värt det ändå. /N

2 Kitty:

Denna köpte jag med men tyckte inte den gjorde mkt. Köpte Olivia nagelbandsolja på apoteket i stället. Den är super! Minns inte pris men tyckte det var ok pris för den var dryg :)

3 Honi:

Glitter Sisters: Jag tycker själv det är sällan man hittar grejer som är "sådär" utan för det mesta så är det antingen skit eller sjukt härliga grejer. Så en "ok" produkt är faktiskt lite förvirrande för mig som är van vid en av två extremer :p



Kitty: Nej den gör inte så mycket, men jag gillar förpackningen och att den är så lätt att ha med. Den funkar när man är på farten och är absolut bättre än ingenting :)

4 carin ♥:

intreserad xD

5 Kerstin:

Jag är väldigt förtjust i liknande pennor från Art Deco, men detta priset gör det verkligen värt att överväga att byta...

Kommentera här: