E.L.F Glitter Eyeliners

Jag klickade hem Copper från E.l.F för lång tid sedan och har använt den till ett helt gäng partysminkningar sedan dess. Stardust kom för någon vecka sedan och som ni kan se så är dom utformade annorlunda, jag antar att Stardust har en nyare version av förpackningen och att alla dom andra har densamma.

 

Copper är som namnet antyder en koppar/guldfärgad eyeliner som består av en klar bas med en hel massa glitterpartiklar i. Stardust är en lite mer svårbestämd färg däremot, den har även den en klar bas men är fullspäckad med olikfärgat glitter i underbara färger. Jag tycker namnet är väldigt välbeskrivande för en gångs skull, för det är verkligen som att man packat ner stjärn-damm i en glitter-eyeliner! Även liknaden med färgerna på en såpbubbla tyckte jag var lik, det är ett fin spektrum av färger iallafall.

Ingen av eyelinersarna tar lång tid på sig att torka, något som jag brukar ha problem med när det kommer till f.ex H&M's glitter eyeliners. Stardust swatchar dåligt tyvärr, men det är för att inte alla glitterpartiklar syns i allt ljus (Så ni kan helt sonika tänka er att det är dubbelt så många glitterpartiklar på mina swatches för att göra den rättvisa). Om man har en sotning och sedan lägger stardust på övre fransraden så får man ett stjärnsprakande och glittrigt intryck som verkligen syns när ljus och vinklar förändras! Nackdelen är väl att om man inte lägger stardust på en lite mörkare färgad bas så försvinner den (Men man kan med fördel lägga den över en enkel klassisk svart eyeliner!).

 

Jag gillar dessa iallafall, och priset är helt klart rätt med sina dryga 14 kronor, ännu ett bevis på det vi gång på gång ser hos E.L.F; antingen är det underbart bra eller superjäkladåligt (Pardon my french!).

 

Lite swatches, Utan blixt till vänster och med blixt till höger.

Och här kommer en lite (Om än även lite suddig) closeup på glitterpartiklarna!

Pris: 13.29kr

Finns hos: E.L.F (Eyeslipsface.co.uk, direktlänk här)

Finns i: Copper & Stardust är glitter-eyeliners, jag har inte provat dom andra som jag antar är vanliga flytande eyeliners.

Mängd: 5 ml.

Mitt betyg: 4/5,

Kommentarer:

1 Glitter Sisters:

Intressant! Alltid lika kul att se recensioner på ELF-produkter! /N

2 Honi:

Glitter Sisters: Ja det underlättar ju absolut om man ska köpa något, det är ju en jungel! :)

Kommentera här: