Sommarmejk 2011


Fina Fröken Rosa utmanade mig att fylla i denna lilla enkät, jag tyckte det lät spännande så såklart hänger jag på! Jag taggar: Glitter Sisters, Ninni, TotalBeauty, Lackat och Sminkhörnan! Självklart får alla andra också hänga på, the more the merrier!


Sminklook i sommar?

När det är som varmast brukar jag för det mesta köra rätt neutralt, med många color pops såsom ett pangigt läppstift eller en knallig eyeliner. Ansiktet förblir osminkat!

 

Nån bronzer?

Brukar inte orka om sommaren faktiskt. När det är vår eller höst brukar jag däremot använda bronzer.

 

Bästa knepet för sommarmejkupen?

En vattenfast eyeliner och mascara går långt och får dig att se sminkad ut utan att det blir för mycket. Men det viktigaste är nog att satsa på bra solskydd, ta hand om huden!

 

Mer knep?

Ska jag till stranden skippar jag allt smink förutom vattenfast mascara, du ser bara "overdone" och kakig ut efter en tur i vattnet.

 

Bästa köpet inför sommaren?

En aquablå eyeliner från GOSH som håller hela dagen oavsett väder.

Sämsta köpet?


L'oreal Volume Million Lashes, ville ha lite Oomph till festkvällarna men innan jag ens kommit ut genom dörren har jag mascara under ögonen. Inte alls en mascara för mig alltså..

Kommentarer:

1 BEAUTY SECRETS:

Alltid roligt med taggar! :D



Bra att veta att Million lashes inte funkar, jag hade tänkt att köpa den men vill verkligen inte ha smulor av mascara under ögonen, då skulle mina mörka ringar se ännu mörkare ut!:D

2 Wysteriia:

Jag gillar inte heller L'oreal Volume Million Lashes...tyckte inte den riktigt gav något bra resultat.

Kommentera här: