Color Club Back to boho hösten 2011

Till hösten 2011 släpper nagellacksmärket Color Club en ny kollektion nagellack som går under namnet Back To Boho. Kollektionen innehåller 12 lack som är inspirerade av 70talets bohemiska livsstil. Color club finns som bekant inte i butik i Sverige(Om det nu inte ändrats sedan jag var i Sverie), så är man sugen på dessa lack är det nätshopping som gäller. Jag är speciellt sugen på Nouveau Vintage som ser ut att ha lite grönt skimmer i sig!


New Bohemian: Mintgrön
Shabby Drab: Dammig ljus grålila
Rad Nomad: Dammig lilatonad brun
Voodo You do: Mörkgrå med blå underton
Artsy Crafty: Dammig militärgrön
Blue-Topia: Marinblå (Som jag själv tycker ser lila ut på pressbilderna)
Rebel Spirit: Chokladbrun
Nomadic in nude: Off-white, perfekt nude färg
Earthy Angel: Kamelfärg
Red-ical Gypsy: Klassisk röd färg, perfekt till dom vampiga naglarna
Boho Mojo: Silvrig med beige underton
Nouveau Vintage: Mörk frostad guld, nästan lite kopparaktig

Kommentarer:

1 Kajalpennan:

Spontant lockar Artsy mest

2 Chaosophia:

De har faktiskt CC på Ica Maxi här hos mig! Verkar som om de tar in lite färger på måfå och inte hela kollektioner dock, men jag är osäker på den fronten.

3 H:

har också sett CC på maxi. lyckades köpa 2 stora flaskor för 20 kr tillsammans en gång. men det var nog ett engångstillfälle :p har för mig dom kostar typ 80 eller nåt sånt annat.

4 Pamsan:

Några godbitar verkar det minsann vara. Artsy och Nouveau ser mest intressanta ut men måste de ha så jobbiga namn. Haha. Får stavningsproblem.

5 Honi:

Kajalpennan: Älskar militärgrönt till hösten så det är jag också supersugen på!



Chaosophia: Trist att dom inte tar in hela kollektioner, tror många skulle bli glada. Tur det går att nätshoppa så man inte missar något!



H: Ohh vilket fynd! :) 80 är ju inte så himla farligt. Såklart himla mycket mer än om man shoppar ebay såklart men så ska man ju inte gå och vänta /betala frakt osv.. :)



Pamsan: Nouveau ser superhärlig ut, riktigt sugen! Och ja, jag får också tänka mig om när jag ska stava till dom. Speciellt Nouveau är en tangentbords toungetwister!

6 Wysteriia:

Svar: Ja jag har läst mycket gott om den så kände att nu var det dags att testa! :D

7 Kerstin:

Äntligen lite holo till mig! Detta ska jag inte missa!

Kommentera här: