Videoinlägg: Manlypaletten

Testar att göra ett videoinlägg! Ljudet är lite konstigt men det kan jag tyvärr inte fixa, jag tycker det är så kul att höra mig själv på video för norrländskan är så blandad med danskan nu att jag fått en helt annan dialekt! Berätta gärna vad ni tycker!

Kommentarer:

1 Josephine:

Kul att höra dig live! Paletten är jättebra, har den själv hemma :)

2 Glitter Sisters:

Gud så kul att höra din röst! Din dialekt är fantastiskt härlig! /N

3 Sandra:

Det blev värre inatt. Mängden utslagen dubblerades nästan, och eftersom vårdcentralen var knäpp och inte svarade på mina samtal gick jag till apoteket i hopp om att få köpa den receptfria medicinen. Men apotekaren tittade jätteskeptiskt på utslagen och frågade var mer jag hade dem. När jag visade fick hon en chock och ringde till vårdcentralen, som låg en trappa upp. Efter lite jox fick jag en akuttid en timme senare och efter massa pill, en undersökning som även fotodokumenterades (!) så fick jag 3 receptbelagda mediciner som jag ska äta nu, för det var allvarliga nässelutslag OCH eksem jag åkt på. Alltid kul att man ska råka ut för allt...

4 Sandra:

Jag har förresten också den paletten! Fast en budgetvariant tror jag. Den har inget namn xD

5 Omygloss:

Det är verkligen kul att höra en röst bakom bloggen. :) ! Du har verkligen en annorlunda dialekt, men den är störtskön! Kunde du någon danska innan du flyttade till danmark förresten?

6 Honi:

Josephine: Tack! :) Kul att göra ett videoinlägg för en gångs skull!



Glitter Sisters: Jag tycker bara den låter underlig haha, men det är väl danskan som spelar mig ett spratt! ;) Tack!



Sandra: Jisses vilka idioter, man ringer ju inte till läkare och vårdcentral bara för att det är roligt så det borde dom ju förstå att det är något som inte är som det ska. :/ Tur att apotekaren har nog vett att reda ut det för dig, även om det såklart är en jäkla omväg att behöva gå för att slippa obehag.. Kram på dig!

7 Honi:

Omygloss: Kunde inte ett ord danska innan jag flyttade hit, så det har varit en lång resa att lära sig ett nytt språk! :p Är inte alls van till den dialekt jag har nu, kan inte riktigt placera den heller. Norrländska är det iallafall inte!

8 Ninni:

Tyvärr är min dator så trög just nu att det bara hakade upp sig, men lite i början hann jag höra. Lustigt hur man föreställer sig folk, jag trodde att du hade en mycket flickigare ljusare röst, den låter betydligt mognare än jag trodde. Dialekten är jättefin!

9 Honi:

Ninni: Det är faktiskt många som tror jag ska ha ljus pipig röst ! :) Dialekten vet jag inte vad jag tycker om ännu, den låter så främmande! ^^

Kommentera här: