Palmolive Thermal Spa

Jag fick en goodiebag med produkter från jobbet för några veckor sedan och den innehöll bland annat denna dusckräm från Palmolive. Thermal Spa innehåller vit lera, mineraler och små små korn som ska hjälpa till att skrubba bort döda hudceller, men ska i överlag fungera som en vanlig dusckräm. Jag tycker dom små skrubbkornen är ett kul tillskott, för även om dom inte är så riviga som en vanlig skrubb så tycker jag absolut jag fått lite mer lyster på huden efter användning.

 

Doften är ingen favorit dock, för istället att ha en fräsch neutral unisexdoft som så många av Palmolives duschkrämer så tycker jag den doftar lite man. Pojkvännen som faktiskt är man vägrar använda den pga skrubbkornen, så den har stått lite i skymundan. Jag brukar en annan duschkräm efter användning av denna för att få bort doften, vilket motverkar syftet lite. Däremot tror jag den finns i fler varianter, och om jag hittar en doft som passar mig bättre så kan jag absolut tänka mig att köpa denna igen.

 

Pris: Ca. Pris  30 - 50 kr

Mängd: 500ml

Mitt betyg: 3/5, själva produkten känns trevlig och återfuktande men doften får mig att ställa den till sidan.

Kommentarer:

1 Ninni:

Den där hade mina föräldrar köpt när jag var hos dem sist. Pappa tyckte den var jättekonstig för den var raspig på något sätt och han gillade den inte alls, hihi. Han har aldrig använt en peeling i hela sitt liv och hade ingen aning om vad det skulle vara bra för.

2 Honi:

Ninni: Haha kan tänka mig att han tyckte den var underliig! :D

3 H:

"Pojkvännen som faktiskt är man" det här fick mig att fnissa lite på morgonkvisten :)

4 Honi:

H: Haha, nu sitter jag också och fnissar lite :p

Kommentera här: