NOTD - Criss-cross

Det blev lite av ett bildspam idag, men jag tycker att denna manikyr var värd lite extra bilder! Jag har använt konadplattan M57 (Som är så otroligt användbar) och stämplat med H&M spending cash with Carl ovanpå Isadoras Pink Lemonade! Har ni testat konad? Vilka är era favoritplattor? Tipsa gärna, jag är på jakt efter en ny platta att leka med.

Kommentarer:

1 Glitter Sisters:

Åh, det här är så tjusigt! Jag har varit sjukt sugen på Konad i flera år med alltid blivit snål när jag sett priserna. Kanske borde hålla utkik på Ebay för att se om jag hittar något till vettigt pris :0) /N

2 Kerstin:

Jättefint!

3 Ninni:

Superfint!

4 Cyt:

Superfint!

5 Nailtastic:

Väldigt snyggt! Spending Cash With Carl ser ut att göra sig utmärkt som konadlack!

6 Wysteriia:

Svar: Det förstår jag! :) Jag har en byrå i sovrummet som kommer innehålla det mesta sminket men min säng är så pass stor så jag kan inte vara där inne och ha någon bra spegel + stol. irriterande ;)

7 Sara - lackat:

härliga färger!

8 J.:

Superfint resultat verkligen!

9 roxcat:

Så snyggt det blev! Jag tror jag har M57 och M3 (lite blommor och stjärnor), men jag har varit dålig på att använda dem. Specielt mönster som dessa då de inte täcker hela naglarna på mig, men jag ska nog prova det med lite svampning av tipparna någon gång.

10 Honi:

Glitter Sisters: Köpt allt mitt via ebay, det är plattorna som är lite dyrare men inte alls så farligt där! :) Helt klart värt det tycker jag.



Kerstin: Tack!



Ninni: Tack!



Cyt: Tack!



Nailtastic: Det gör det verkligen, lite mer spännande än krämlack! :)



Sara; Tack, tyckte också det var en väldigt fin kombo! :)



J. Tack! :)



Roxcat: Kan förstå att det är svårt att använda dessa med längre naglar, dessa mönster täcker PRECIS mina naglar så jag har tur :p Tack!

11 Carina (TotalBeauty):

Gud va läckert det ser ut, riktigt fint :)

12 Honi:

Carina: Tack! Konad-försöken börjar ta sig!

13 Omygloss:

Jättesnyggt!

14 Honi:

Omygloss: Tack! :)

Kommentera här: