Seche Vite Dry Fast Top Coat

Jag var i stort behov av ett snabbtorkande överlack och detta är det som omtalas mest i blogg och youtubevärlden så jag var jättenyfiken. Det första jag märker är doften, det doftar som vanlig målarfärg eller lack (Inte nagellack alltså) och sticker lite i näsan först. Det försvinner dock rätt fort och det är inget som stör mig.


Jag brukar ta en rätt flödig mängd på borsten och sedan dra borsten en gång mitt på nageln och sedan en gång vardera på sidorna, allt för att manikyren inte ska kladda eller bli utdragen av borsten. Efter ungefär 5 minuter är lacket yt-torrt och jag kan röra det utan att lämna märken. Efter 10 minuter är lacket genomtorrt och det blir inte märken om jag t.ex trycker en nagel mot lacket (Var ju tvungen att testa!).

I överlag så förstår jag varför så många gillar Seche Vite, det gör lackande av naglar så mycket lättare och man slipper sitta med händerna i luften i en halvtimme för att undvika kladd och förstörda manikyrer. Är man väldigt känslig för dofter så är detta nog inte en hit men annars så rekommenderar jag detta absolut!


Pris: 120kr (eleven.se & Parelle), ca 5 dollar exklusive frakt på ebay (Ungefär 50kr inklusive frakt)
Finns hos: Ebay, Parelle, eleven.se,
Mängd: 14ml
Mitt betyg: 5/5, i överlag ett väldigt väldigt trevligt topplack som underlättar fruktansvärt mycket!

Kommentera här: