NYX Round Lipsticks

Jag som inte alls har många läppstift (Eller läppgrejer i det hela för den delen) tyckte det var dags att köpa ett eller två läppstift för att kunna använda på fest eller liknande. Efter en hel del research, swatches och youtubefilmer landade valen på Tea Rose och Thalia. B52 är med i bilden men det är oanvänt och tänkt att vara en present. Stiften är inte testade på djur och är Cruelty free (Det gillas!).

Efter att ha läst en tråd på skönhetsforumet Pret-ty om doften på dessa läppstift så blev jag väldigt osäker på huruvida jag skulle gilla dom eller inte. Det första jag gjorde när dom anlände var att provsniffa och visst har dom en doft. En aningens trist doft av teatersmink blandat med tvål, som sticker i näsan. Nu såhär två tre veckor senare har doften nästan försvunnit, jag lät ett av stiften stå öppet under en natt för jag ville se om den försvann men det var samma dagen efter.

Färgerna är det däremot inget fel på. Stiften är både krämiga och sitter kvar bra, och färgintensiteten håller länge. Färgerna jag har känns mer som färgat läppglans på läpparna men med hållbarheten av ett läppstift, väldigt trevligt att ha på.

Förpackningen känns inte sådär superbillig sådär som många budgetstift kan göra, och varje stift har en färgswatch på undersidan som ska ge en ide om vilken färg det är i hylsan.

Här kommer två swatches, först ut är Tea Rose och sedan Thalia:

Tea rose är absolut min favorit, det är lättsamt och sött och passar min hudton perfekt medans Thalia är aningens för mörkt och får min hud att se lite gråaktig ut.

Pris: 4 dollar (Cherryculture, exklusive frakt), 5/6 dollar (Ebay, Inklusive frakt).
Finns hos: Cherryculture, Ebay.
Finns i: 144 färger
Mitt betyg: 3/5, Stiften är krämiga, lättarbetade och med väldigt fina färger men doftar så fruktansvärt starkt.

Kommentarer:

1 ebba bloppis och tävling på bloggen:

oj vad fina de var! :D

2 Linda:

Alltså jag blir inte klok på NYX läppstift, jag har också kollat en massa swatches och reviews på youtube men de ser alltid olika ut. Både Tea Rose och Thalia trodde jag var ljusare och jag trodde inte Tea Rose var så lysande i färgen. Men det beror ju också på vilken hudton man har och läpparnas pigmentering. Jag ska beställa via ebay någon gång har jag tänkt, många som säljer fem och tio valfria billigt.

3 Honi:

Ebba: Visst är dom!

Linda: Nej jag blev inte heller klok, jag var ute efter fina nude-stift och alla pratade om B52 och Thalia men inget av dom är speciellt Nude. Dom är fina men inte alls nudeaktiga :o Tea Rose förväntade jag mig var en ljusare rosa men denna är också fin. Så himla svårt med swatches, verkar vara olika från stift till stift ibland.

4 roxcat:

Jag har också de här stiften, och jag håller med om att de inte riktigt såg ut som jag hade förväntat mig på läpparna. Men fina är de! Min favorit just nu är nog Paris som är en lite mer klar rosa.

5 Honi:

Roxcat: Jag som annars brukar få rätt klara bilder av produkter innan jag beställer genom swatches kände mig helvilse när jag fick dom :p Paris låter fin, ska kika in den om jag beställer ett gäng fler!

Kommentera här: