NYX Jumbo Pens

Jag har under en längre tid klickat hem några Nyx Jumbo Pens då och då eftersom jag hört så himla mycket gott om dom på youtube, bloggar och i recensioner och var så himla nyfiken. NYX Jumbo Pens är stora pennor med ögonskugga i krämform som finns i massvis av fina färger och finishes.

Jag använder mina både som bas för andra ögonskuggor (Tex den vita Milk för att intensifiera knalliga färger) och ensamma som vanlig ögonskugga. Jag har även använt Milk som eyeliner (länk här) och även det fungerade riktigt bra. Eftersom pennorna är såpass krämiga så kan det vara lätt hänt att dom lägger sig i veck på ögonlocket (Som med många andra krämskuggor), detta problem har dock helt försvunnit efter att jag började använda en primer under så det är nästan ett måste.

Pennorna är fruktansvärt välpigmenterade och glider på huden som smör (Vilken kliché men det är faktiskt sant, jag var förvånad över hur krämiga och mjuka dom var). Jag är löjligt förtjust i dessa, för dom är både billiga och bra, vilket är något som inte alltid går hand i hand. Jag rekommenderar däremot inte att man köper dom hos eleven, 100 kronor för en av dessa pennor är fruktansvärt överpris när man på ebay kan får 4 stycken för samma pris och när dom hos Cherryculture kostar 4 dollar styck ( dryga 20kr).


Pris: 4 dollar hos Cherryculture, från 2.50 dollar och uppåt på Ebay (Bägge exklusive frakt). 99 kronor hos eleven.se.
Finns hos: Ebay, Cherryculture, eleven.se
Finns i: 24 färger, både matta och skimriga.
Mitt betyg: 4/5, stor utbud av färger, härlig krämig formula skulle ge toppbetyg men eftersom pennorna tyvärr kan lägga sig i veck om man inte använt en bra primer så drar det ner lite.

Kommentarer:

1 Jannica:

ÅH, snyggt!!

2 Kerstin:

Jag är alltid sugen på att prova dessa!

3 sofia:

jaha, haha:D

4 DONKEN- 2barnsmorsa 2be:

hur mycket ligger frakten på då? finns de i sverige, eller är det eleven, som ligger i sverige?

verkar ju som en skitbra idé med vitt under knalliga färger, som du skrev. SMART! Det har jag aldrig tänkt på ens, men det måste ju funka. (man bleker ju håret före man färgar det rosa, ex..)



svar: tusen tack för din fina kommentar!

Vill du att jag ska göra ett kort till dina nära o kära så får du säga till, jag gölr det hemskt gärna. Metalkorten är roligast såklart för de är förbannat tuffa. haha!

Jag tar tretti kronor för ett, och då ingår kortet, kärlek, ett kuvert med din adress på, frakten och en massamassa inspiration coh kärlek från mig. :P

Du får såklart välja helt hur du vill ha det med färger och så. Kul att du gillar dem!

Tack ännu en gång för din söta kommentar. Ha det fint!

5 Honi:

Jannica: Visst är dom underbara!

Kerstin: Prova! Så jäkla billigt på ebay :)

Donken: Frakten från ebay brukar inte vara så mycket, en penna går på ungefär 30-35 kr beroende på säljare med frakt :) Milk är underbar under knallgult eller andra pangiga färger! Eleven är en svensk webshopp men jag tycker dom tar fruktansvärda överpriser för just dessa :p

6 Linda:

Jag har velat testa pennorna hur länge som helst, får se när jag får tummen ur. Det är kul att färgurvalet är stort, det finns många läckra färger där.

7 Honi:

Linda: Ja dom är så himla fina, är du nyfiken men inte vet om du får användning för så många så kostar det typ 30kr för en med frakt via ebay :) Helt klart värt, speciellt Milk.

Kommentera här: