LUSH Marilyn


Jag fick en burk Marilyn när jag var uppe i Luleå förra året och har använt den sedan dess. Marilyn är en inpackning(Eller Hair Moisturiser som det står på burken) med doft av kamomill som enligt hemsidan är till för blondiner men som enligt Lush's personal funkar för alla hårfärger(Att man blir förvirrad är ju inte konstigt när alla säger olika).

Marilyn bleker inte ditt hår till ljusare toner som en blekning eller en slingning, däremot kan ingredienserna verka som en väldigt väldigt diskret naturlig uppljusnare. Tjejerna uppe på Lush sa dock att det främst är pga lystern man får i håret som håret ser ljusare ut, och inte för att det faktiskt blir ljusare.

I butiken fick jag instruktioner om att det normala var att lämna inpackningen i håret i ungefär 20-30 minuter (Man applicerar i torrt hår) för att sedan gå in i duschen och tvätta håret som vanligt med schampo och balsam.

En av tjejerna sa dock att hennes kollega brukade ha Marilyn i håret under en hel dag (Typ söndagar när man bara är hemma och dräller iallafall) för att få maximal effekt. Jag har provat detta några gånger och jag måste säga att mitt hår blev genombehandlat och mjukgjort på djupet, hundra gånger bättre resultat än dom gånger jag haft den i håret i den rekommenderade tiden. Och nej, inte heller efter att ha Marilyn i håret från 10 - 18 så blev det blekt ljusare! Mitt hår känns verkligen som silke efter jag använt denna inpackning, och som sagt så blir den effekten ännu mer tydlig när jag har den i under längre tid.

Burken är lite jobbig att ha att göra med, den hade t.ex vält en gång i badrummet och produkt läkte ut även fast den var stängd. Inget man vill resa med alltså om man inte vill ha kladd i hela resväskan. Jag använder ungefär 1/5 av burken per gång, och jag har tjockt hår till under bysten.

Pris: 119 kr
Mängd: 225g
Finns hos: LUSH
Mitt betyg: 4/5, förpackningen bör ändras, priset är lite högt men håret blir fantastiskt mjukt och läckert!

Kommentarer:

1 Maria, Hjärterdam:

Tack =)

2 kerstin:

Den låter inte så dum :) Kanske lite dyr...

3 Honi:

Kerstin: Mjo det blir väl 20-25 kr per användning (Jag kör en gång i veckan ungefär) så det är rätt dyrt. Men håret blir ju så mjukt!

4 MADDES:

bra tips där

5 Josefin:

Åh varför finns inte Lush i Sundsvall? :(



Svar: Taaack :') Älskar din header förresten!

6 Honi:

Maddes: :) Tack.

Josefin: Varför finns inte LUSH i hela Danmark!?! :P blir lika galen som dig! Och tack :)

Kommentera här: