Good hair day!

Ni får bara se från ovanför brynen och uppåt men det är ju ändå om min snygga hårrosett detta inlägg handlar om! Ville testa efter att ha sett bilder och tutorials på youtube och det var faktiskt förvånansvärt enkelt. Jag har väldigt tjockt hår som går till just under axlarna, jag var tvungen att tupera upp det för att det skulle bli kortare (Och för att rosetten skulle bli fluffigare) för annars hade jag haft tofsar av hår hängandes bakom huvudet.

Har ni testat något liknande? Visa gärna bilder!

Kommentarer:

1 Linda:

Jättefint! Jag har inte testat men om ditt hår nästan var för långt kommer mitt definitivt vara det eftersom det nästan går till midjan.

2 Ninni:

Mimmi Pigg-gulligt!

3 Nailtastic:

Det ser fantastiskt ut! För att inte tala om komplicerat! Men det är det alltså inte? :-)

4 Matilda/Sminklådan:

Alltså jag har försökt göra de där hur länge som helst! Sen höster 09, men då hade jag nog för kort hår, sen har jag försökt flera gånger förra året men jag kan verkligen inte få till de :( Nu måste ju ändå mitt hår vara tillräckligt långt :P men jag kanske ska testa tupera som du gjort :P din blev ju superfin!

5 Rebecca:

najs :)

6 Honi:

Linda; Det borde gå om du tuperar upp det rejält, då får du en riktigt fluffig rosett dock och det är det vissa som inte gillar. Om du sen virar det som blir över på rosetten runt basen så har du ett bra stället att gömma det också!

Ninni: Visst är det, man känner sig nästan som en seriefigur!

Nailtastic: Det är faktiskt inte alls komplicerat, behövde en snodd, en kam till att tupera samt drygt 5 hårnålar och det tog inte mer än 5 minuter faktiskt.

Matilda/Sminklådan: Testa att tupera, provade först utan att ha tuperat och det känns som att håret vad för glansigt och gled bara runt. När det var tuperat var det mycket lättare att arbeta med och lättare att få fast lösa ändar med hårnålarna då det tuperade håret var bättre att hålla fast i.

Rebecca: Tack!

7 Kerstin:

Åh så fint! Jag har också kört på denna uppsättning i bland, men hur jag än letar hos mig själv hittar jag ingen bild...

8 Honi:

Kerstin: TAck! Ta bild nästa gång du har så vettja :) Skulle vara kul att se!

9 amanda wikner även känd som wishner:

Hihi sån där kan jag också göra =D

10 Alexandra:

Fint! Gillar den frisyren. :)

11 Emma:

Åh, en sådan vill jag lära mig att göra :o.

12 Honi:

Amanda: Vad kul! Det är en så söt uppsättning :)

Alexandra: Tack! :) Visst är det fint.

Emma: Finns en himla massa tutorials på youtube så du kan kika där så lär du sig säkert jättelätt:)

13 Sandra:

Snyggt!! Japp jag har testat den är faktiskt väldigt enkel, men mitt hår var då nästan lite för kort...länk här: http://goddessess.blogspot.com/2010/07/gagarosett.html

14 Honi:

Sandra: Kikade in! Din ser jättefin ut, slät och fin :) Tack!

Kommentera här: