Favoritfrisyren!

Jag har så himla långt hår att det ibland kan vara lite jobbigt att röra sig utan att få hår ivägen, detta är min absoluta favoritfrisyr för att lösa det problemet(Eller bara på dagar när man har en dålig hårdag!). Tar bara 10 sekunder dessutom! Hästsvansar är så himla snyggt men det killar så mycket på ryggen att jag inte har det så ofta tyvärr.

Hur har ni erat hår? Är det hästsvans eller utsläppt som gäller?

Kommentarer:

1 Alexandra:

brukar också sätta upp håret mitt på huvet! :)

2 Mikaela:

Ja :)

Allt bra med dig?

3 Honi:

Alexandra: Så himla skönt att få upp allt ur ögonen och ur vä'gen, lättare att röra sig då :)

4 anna:

så har jag det bara om jag är hemma typ, haha :)

5 Mli:

Riktigt snyggt :)

6 kerstin:

Hästsvans, allt för ofta... Din knut är jättefin!

7 ELLMINAS - elin mattsson & emma silverbratt:

Superfin blogg! Allt bra med dig? Kram

8 roxcat:

Jag har i princip alltid håret utsläppt men ibland blir det hästsvans. Jag skulle vilja ha slarviga knutar men jag får inte till det på något snyggt sätt..

9 Honi:

Anna: Jag har det så överallt, tycker det är supersnyggt och visar min fina lilla hals och dekolletaget när det inte är så mycket hår :)

MLI: Tack!

Kerstin: Jag önskar jag kunde ha hästsvans oftare men som sagt så sitter jag bara och irriterar mig över att det kittlar på ryggen haha :)

Ellminas: Tack!

Roxcat: Det kan vara lite trixigt om man har väldigt glansigt hår, för då åker det bara ut igen. Jag brukade sova med en stramare knut så var den slarvig på morgonen efteråt, det kanske funkar? :)

10 MEREI:

- utsläppt!

11 Sminkan:

Alltid uppsatt, oftast i knut. :D

12 Emma P:

Jag har hästsvans eller fläta till vardags och nedsläppt eller överhåret uppsatt när jag vill vara fin. Är dålig på knutar, hur gör du din?

13 Honi:

Merei: Utsläppt är fint! :)

Sminkan: Jag brukar oftast släppa ner mitt när jag kommer hem från skola eller jobb för annars får jag så ont i hårbotten av tyngden :p

Emma P: Jag brukar först kamma upp håret till en hästsvans, sen sätter jag en snodd på och tar ungefär hälften av håret och tvinnar det och sedan fäster jag in detmed hjälp av snodden och sedan stoppar jag bara in alla resterande hårtofsar som hänger ute. Konstig förklaring!

14 Hanna:

Jag har alltid hästsvans eller en boll på huvet, så himla skönt å slippa ha håret i ansiktet!.



Tack för kommentaren på bloggen :D

15 Honi:

Hanna: Visst är det! Speciellt när man sitter och jobbar eller skriver så är det skönt att ha fritt synfält :)

Kommentera här: