EOTD - On a rainy monday..

Jag ville göra en simpel sotning med en twist, ett skirt lager av en lila skugga ovanpå för att ge det en liten kick och för att göra något så enkelt lite piffigare. Ser helt underbart ut i verkligheten men som vanligt är det svårt att fånga det på bild.

Produkter:
NYX Jumbo Eye Pencil i Black Bean
E.L.F Mini Makeup Collection (Beige Highlighter)
Manlypaletten
Too Faced Shadow Insurance
Max Factor Kohl Express Glam Black
The Colossal Mascara
Isadora Brow Pencil 22 Light Brown

Kommentarer:

1 Sylwia:

Sv: Du verkar kunna mycket om det här :P. Hur ska jag gå till väga då?

2 Line of beauty:

Jag kan tänka mig att det är fint det är i verkligheten när det är så här snyggt på bild, både sotningen och färgerna. Det är så svårt att fotografera eotd tycker jag men du lyckas alltid fånga färgerna på bild, mina blir urblekta och mesiga även om de är hur starka som helst i verkligheten och då prövar jag många olika kamerainställningar. Jag gjorde en sminkning med Mauve Delight igår som du önskade bilder på men fotona blev tyvärr för dåliga,färgerna blev totalt förändrade så jag ska göra ett nytt försök i dagsljus istället.

3 Sminkan:

Snyggt! Lila och dramatiskt är alltid så himla fint!

4 Honi:

Line of Beauty: Jag fotar för det mesta i fönstret eller med blixt faktiskt, och alltid med Macrofunktionen på. Har en systemkamera (Nikon d40x) som jag är jättenöjd med :) Prova med blixt och macrofunktion(Om du har en, det är som en liten blomma på kameran) och se om bilderna blir bättre :)



Sminkan: Lila och dramatiskt är som the best of both worlds! :)

5 Emma P:

Värsta partysminkningen! Det blev verkligen läckert, underbar nyans...

6 kerstin:

Jättefint! Härligt djup i den lila färgen!

7 Line of beauty:

Jag har provat de flesta inställningar och ljus däribland både fönsterläge och supermakro.Blixt funkar ibland. Det är nog kameran som är för dålig. Tänkte köpa en Canon IXUS som nästa kompaktkamera, den lär vara bra har jag hört från flera håll. Blixt funkar ibland.

8 melinda:

snnyggt!

9 Honi:

Emma P: Ja jag tyckte det blev riktigt härligt, absolut en partysminkning!

Kerstin: Tusen tack! Byggde med olika färger ovanpå det svarta för att få det dit jag ville :)

Linda: Det kan säkert vara kameran som inte vill vara med längre, hade också en kompaktkamera som inte alls funkade till såna närbilder tyvärr :/ Men jag älskar systemkameran, så om du har möjlighet så rekommenderar jag en!

Melinda: TAck!

Kommentera här: