E.L.F Super Glossy Lipshine SPF15

I en beställning i somras fick man med en present som bestod av 3 super glossy lipglosses från E.L.F (För att supporten och deras interna system hade haft problem med ett gäng ordrar). Jag fick hem färgerna Angel (Vit skir bas med massor av glitter), Malt Shake (Brun bas med skimmer) och Candlelight (Aprikosaktig bas med skimmer).

 

Läppglansen finns i 10 färger varav två (Honey Do och Juiced Berry) är relativt nya i sortimentet. Doften beskrivs som Vanilla Grape på E.L.F's hemsida och läppglansen kommer i praktisk tubform.

Eftersom dom är så himla billiga så förknippar man ofta det med att produkterna är dåliga, vilket jag faktiskt inte tycker i detta fall. Det är inga under till läppglans, men dom doftar gott av frukt och vanilj, har fin färg och alla utom Angel har en solskyddsfaktor på 15. Hållbarheten är sådär, men det gör inte så mycket att man måste applicera lite oftare än med ett vanligt läppglans då dom är så billiga. Gillar man läppglans och använder det ofta så är det nog kul att prova dessa, och priset spränger ju inte direkt plånboken heller.

 

Finns hos: Eyeslipsface.co.uk (E.L.F)

Pris: Ca 19 kr

Finns i: 10 färger

Mängd: 10g

Mitt betyg: 3/5, plus för SPF och bra pris.

Kommentera här: