E.L.F Eyeshadow C Brush

E.L.F's Eyeshadow C Brush är del av E.L.F's studiosektion där produkterna är snäppet dyrare än dom 20 kronor som deras produkter från den normala linjen kostar. Ovan har jag lagt en av E.L.F's vanliga ögonskuggeborstar brevid för att visa skillnader mellan både borsten och storleken på skaftet. Eyeshadow C Brush är borste i mellan storlek gjord av syntetiskt taklon hår, och den kostar 43 kronor.

Handtaget känns stabilt och allt annat än billigt, och är bättre balanserad och ligger bättre i handen än deras vanliga borste. Jag gillar dessutom denna svarta variant mycket bättre än deras vita då dessa känns mer professionella. Bilderna ovan visar först borsten framifrån och sedan från sidan. Själva borsthuvudet har riktigt bra stuns (men är ändå väldigt väldigt mjuk)och fungerar utomordentligt till att packa på färg på ögonlocken.

Och så till sist en jämförelse av borsthuvudena mellan Eyeshadow C Brush och deras vanliga Eyeshadow Brush. Den billigare borsten (Till höger) har snäppet mindre borsthuvud med mindre stuns i håren medans Eyeshadow C Brush (Till vänster) känns både mer lättjobbad och mer hållbar. En riktigt bra borste för dom som inte kan eller vill lägga pengar på dyra borstar!



Finns hos: E.L.F (Eyeslipsface.co.uk)
Kostar: 42.70 kr
Mitt betyg: 5/5, mjuk, fäller inte och har fin stuns i borsten.

Kommentarer:

1 Ninni:

Jag har två stycken av den vita och jag gillar den jättemycket.

2 josephine:

hej! allt bra idag ? :) kram

3 Caroline:

Tro mig, jag har tusen idéer som aldrig får utlopp pga min lathet!

4 Caroline:

Det är bra! var mer kreativ! Fast du har rätt, bra att spara på lite inlägg tills den dagen kommer då man har torka ;)

5 roxcat:

Jag har båda dessa men jag har knappt använt den svarta än av någon okänd anledning. Får nog ta och testköra den snart =)

6 Linda:

C brush får följa med i min nästa e.l.f-beställning har jag bestämt. Jag har hört att utseendet på den vanliga eyeshadow-borsten kan variera men jag måste ha fått ett riktigt annorlunda exemplar för min har mycket kortare borsthuvud och har styva borsthår, den är bra att packa ögonskugga och pigment med.

Kommentera här: