Biotherm Biosource toning mousse

Jag fick ett gäng fina produktprover när jag fick presentkort hos Matas (Som är ungefär som Kicks) när jag fyllde år förra året och detta är en av dom. Biotherm Biosource toning mousse är en ansiktsrengöring med 70 mineraler och zink som sägs ska balansera hudens talgproduktion och lämna huden med en fräsch återfuktad känsla och synbar lyster.

Man behöver ungefär lika mycket produkt som storleken av en ärta, man gnuggar produkten mellan fuktade händer och sedan applicerar man det med händerna på fuktat ansikte och sköljer ansiktet. I kontakt med vatten blir den väldigt krämiga rengöringen "upplöst" till en löddrande mousse så det är därför man måste ha fuktade händer och fuktat ansikte för att få ut möjliga mesta av den.

Produkten luktar gott, lite kliniskt sådär som många rengöringar gör men ändå väldigt gott och fräscht. Huden känns ren och återfuktad efter jag har använt den och jag har inte märkt av varken irriterad hud eller uttorkning i det långa loppet.

Eftersom man bara använder så lite produkt varje gång så har mitt produktprov räckt väldigt länge och jag kan tänka mig att det kan ta flera månader att använda upp en fullstorlek.

Pris: 200 - 250 kronor för en produkt i full storlek.
Mängd: 150ml
Finns hos: kicks.se och välsorterade parfymerier.
Mitt betyg: 4/5, Jag saknar den lite sträva rena känslan men det är i överlag en väldigt bra dryg och skonsam rengöring.

Kommentarer:

1 Karin:

Bor du i Norrköping?

2 Honi:

Karin: Nej jag bor i Danmark :)

3 hanna ♥:

ja gud ja, skitkul, gör det hela tiden ;D

4 Jasmine:

SV: Tack så mycket! :)

5 ardiana:

gillar din blogg :D vad kul att du bloggar om make up

6 Honi:

Ardiana: Ja det är ju min passion och hobby så det kändes rätt självklart för mig att blogga om det! Så blir det roligare också :) När man bloggar om nåt man älskar.

Kommentera här: