Too Faced Shadow Insurance

Jag ville ha en ordentlig primer så jag klickade hem denna från Too Faced från Ebay för en nätt summa pengar. När det kommer till primers så pratar vi skönhetsnördar för det mesta bara om två primers som om det är dom enda som finns i världen. Den ena är Urban Decays Primer Potion och den andra är Shadow Insurance från Too Faced.

 

En primer läggs i ett tunnt tunnt lager på rena ögonlock för att se till att skuggorna håller sin intensitet samt att skuggorna inte ska glida omkring på locket och lägga sig i ögonvecket. Shadow Insurance har en väldigt väldigt skir beige färg som blir genomskinlig på ögonlocket. Mina skuggor har definitivt hållit sig mycket bättre på ögonlocken, efter en partykväll hade jag fortfarande hela min sotning intakt på ögonlocken trots att jag blivit rätt varm under kvällen. Jag förstår varför så många gillar denna! Att den dessutom kommer i en hygienisk och lättanvänd tub gör det hela ännu bättre.

 

Det enda problemet jag har upptäckt är att om den ligger orörd över en helg eller liknande så skiljer sig produkten lite i tuben så man måste komma ihåg att ge den ett skak innan man klickar ut produkten för att blanda den igen. Det är ju inte direkt ett stort problem dock så jag kan definitivt leva med det, för produkten är ett så trevligt kompliment till varenda sminkning jag gjort!

 

Pris: 230 kr (Eleven.se), 117 kr (Beautybay.com)

Finns hos: Eleven.se (Direktlänk här), Ebay, Beautybay (Direktlänk här)

Finns i: Två olika varianter utöver originalet i detta inlägg, Glitter Glue (Primer till glitter) och Candlelight (Skimrig guld)

Mitt betyg: 4/5, att produkten skiljer sig i tuben drar ner lite.

Kommentarer:

1 Josephine:

Den är toppen! Håller med om att den delar sig lite, men annars är den grym! :)

2 Josephine:

Den är toppen! Håller med om att den delar sig lite, men annars är den grym! :)

3 johanna:

kolla gärna in min blogg :D

och låt mej gärna få höra vad du tycker !

4 roxcat:

Det visste jag inte att innehållet kan dela på sig i den här, då ska jag komma ihåg det när jag börjar testa min =)

5 Honi:

Josephine: Ja delar sig gör den definitivt men det är ju lätt åtgärdat ! :) Himla bra primer.

6 Honi:

Roxcat: Jo jag blev lite snopen när det kom vätska ur min men ett skak och det var back to normal. Så det är inget som stör, bara man kommer ihåg att skaka den ^^

7 BEAUTY SECRETS Vinn hårprodukter!:

Har du aldrig blivit lurad på Ebay?

Det har många av mina vänner, därför har jag inte vågat beställa därifrån, finns så många oseriösa där.



Jag älskar Mac's Paint Pot som primer! Dock denna från Too Faced är bättre för dom som har problem med att ögonlockarna blir feta under dagen.



Ha en härlig söndag!<3

8 Ninni:

Vad märkligt, innehållet i min tub separerar sig inte alls... kanske beror på olika tillverkningsdatum. Jag gillar verkligen min tub. Har bytt till mig den av Skimmerskuggan.

9 amalia:

låter bra

Kommentera här: