The Body Shop Body Butter

Body Shops bodybutters har hängt med länge, även om dofterna byts ut och ändras med jämna mellanrum så är den härligt krämiga formulan densamma. Jag har provat två dofter, Strawberry och Papaya(Som inte verkar finnas längre, synd). Strawberry doftar härligt och sött och har en ljusrosa färg. Body buttern smälter väldigt snabbt in i huden och jag har inte märkt av jobbig kladdighet som många bodybutter ibland följs av.

Byttorna med 200ml räcker länge, och doften stannar kvar på huden så man får en hint av jordgubbsdoft då och då under dagen. Huden blir mjuk, len och återfuktad och känns spänstig och frisk efter kort tid. Dessa älskar jag! Jag är supersugen på att prova Sweet Lemon och Mango men det får vänta tills dom har dom små byttorna med bodybutter på rea! Jag hade gärna velat att produkten var lite drygare dock, när jag är extra torr (Speciellt på benen) så får jag lassa på flera lager med bodybutter.

Har ni testat? Vilka är era favoriter?

Pris: 165 kr
Finns hos: The Bodyshop
Mängd: 200ml
Finns i: Sweet Lemon, Moringa, Wild Cherry, Pink Grapefruit, Satsuma, Strawberry, Mango, Olive, Shea, Coconut, Cocoa Butter, Aloe, Hemp.
Mitt betyg: 4/5, bra produkt i stort utval!

Kommentarer:

1 Kitty:

De har en nu som heter Love etc. LOVE IT!! :D Sen fyndade jag cranberry nu efter jul som är såå mysig :) Perfekt på torra mig.

2 Ninni:

Jag har nog haft fem-sex burkar av dessa. Den jag tycker doftar godast är Moringa, den har jag haft två stora och en liten burk av.

3 L I S A ♥:

allt bra? <3

4 L I S A ♥:

allt bra? <3

5 Emelie - Crazynails:

Sv: Tack så mycket :D



Jag tror papaya krämen fortfarande finns kvar, i rea också! Gör det iaf där jag bor :)

6 Maria, Hjärterdam:

shea och kokos är mina favvo =)

7 Kajsa - En feskardotter i mode:

Åhhh älskar det body buttret, har det oxå, så drygt är det oxå :)!

Sv: Ja det gick, välkommnade idag ett par nya Warp lurar :)

Allt väl med dig idag då ? :)

8 Wysteriia:

Jag har bara haft passionsfrukt av dessa, har för långt till TBS :P

9 Alba:

Åh jag älskar The Body Shop! :D

Jag har alla möjliga produkter hemma! :)

10 Honi:

Kitty: Är det den som är special för alla hjärtans dag? :) Borde gå in och dofta på dom nya också, har inte varit inne på bodyshop på ett tag nu!



Ninni: Tack för tipset, ska dofta på moringa när jag kikar in på TBS :)



Emelie: Jasså? :o Inte här i staden iallafall (Tyvärr :( ). Den doftade ju så gott! Har jag tur kanske jag hittar den i någon realåda hos ett annat bodyshop.



Maria: Kokos har jag också funderat på att köpa, men jag vet inte om den skulle bli för tung under dagen. Under sommaren är den säkert gudomlig dock!



Kajsa: Visst är dom härliga!!



Wysteriia: Jag har som tur var en Bodyshop mitt i stan här (Typ 10 minuter härifrån) så jag kan kila in då och då, trist att allt ligger så långt bort för dig :(



Alba: Jag också!

11 Sandra:

Moringa är min favvo...bodybutters är lite aningens för feta för mig. Men utmärkt som fotkräm haha...fast använder den på kroppen oxå,, men inte jämt det tål inte min kropp

12 Paula:

Sv; Ja det är dom också :)



Jag älskar the body shop, deras produkter doftar så gott!

13 Honi:

Sandra: På vintern är jag så himla torr på ben och armar så då funkar body butters superbra på mig! :) På sommaren används det mycket mindre dock. Du är inte den första som gillar Moringa, nu måste jag ju in och provdofta snarast :p



Paula: Visst gör dom! Luktar så gott när man kommer in i deras butker :)

14 Elin Lindström:

Jag använde alltid body butters förut men har nu gått över till body lotion eftersom de inte är lika kladdiga att hålla på med



Jag har samlat på mig ganska många och har/haft nästintill alla. Min favorit nu på vintern är mango's body lotion eftersom jag har torr hy och den återfuktar väldigt bra.

Kommentera här: