Stylish Blogger Award


Jag tycker det är roligt att få såna här små utmärkelser av andra underbara bloggare, i detta fallet fina Wysteriia som utmanar till att skriva 7 saker om mig. Det är ju roligt att läsa några mer personliga inlägg då och då, mitt i allt smink och allt nagellack!

1.
Jag älskar att prata, och det är ett sånt där "trait" som folk antingen hatar eller älskar. Antingen pladdrar vi på mun i mun eller så brukar folk sucka och gå därifrån.
2. Jag är nästan alltid glad, jag älskar att vara med vänner, shoppa och leka med mina två små katter. Men alla har vi ju dåliga dagar, jag också!
3. Jag och min pojkvän är världens största datanördar, och vårat sovrum/kontor/sminkrum ser ut som ett kommandocenter hos NASA med dataskärmar, tangentbord, möss och skärmar överallt.
4. Min mormor är den som står mig absolut närmast här i världen, och jag älskar henne något så ofattligt. Jag tycker man ska vara snäll med sina mor och farföräldrar för vi barnbarn har dom en så kort tid.
5. Får jag dille på något så ska det alltså bara göras research till tusen, jag kan sitta i timmar på youtube eller google och leta efter något speciellt. Jag antar att det är för att jag "köpt grisen i säcken" allt för många gånger och vill undvika det.
6. Jag är inte traditionell överhuvudtaget, jag vill inte ha barn, jag hatar jul och jag vägrade bli konfirmerad. Jag är anti det mesta som har att göra med hur kvinnor "traditionellt" ska vara, och kör för det mesta mitt eget race.
7. Jag är praktiskt född på havet. Hela mitt liv har jag levt och andats båtar, öar och havsluft. Vi har inte haft en sommarstuga utan förflyttat oss från ö till ö med båten och levt loppan somrarna igenom. Det är något jag saknar, bor så långt bort från båtlivet!

Jag utmanar alla som vill berätta lite mer om sig själva!

Kommentarer:

1 Andréa:

Sv: Är inte säker på hur du menar.. Om du kollar på bloggen i helskärmsläge, är det som är innanför ramarna centrerat då? Och rörligt om man t.ex. förminskar fönstret? Wrappern är "fastspikad" redan, jag ska se om jag kan göra samma sak med menyn och det.



3:an var rolig, haha :D

2 Andréa:

Sv: Förstår hur du menar, men nu har jag "låst" alla delar och det blir ändå likadant.

3 Wysteriia:

Kul att få läsa lite mer om dig :D

4 Honi:

Wysteriia: Tack för utmärkelsen! :)

Kommentera här: