Oh the irony..

Var tvungen att åka akut till sjukhuset idag för att mitt öga som varit lite småtrist igår och idag började bränna som sjutton. Tårarna sprutade bara. Fick en droppe med smärtstillande i ögat och sen färgade hon ögat helt gult med några andra droppar.

Tydligen har ögat fått en repa (Fick en ögonfrans i ögat för några dagar sedan) så jag har fått en snygg lapp för ögat (HELLO PIRATE!). Tack och lov har jag ett gäng sminkningar sparade i arkivet så det kommer inte stå helt stilla här på bloggen iallafall under dom kommande dagarna.

Kommentarer:

1 Matilda/Sminklådan:

Kan man få en repa i ögat av en liten ögonfrans? :O :O Nu blev jag lite rädd, jag får ju ögonfransar i ögonen typ asofta! :O



Krya på dig!

2 kerstin:

Nej, vad läskigt! Krya på ditt öga!

3 Sannie:

Vilka bloggar brukar du läsa? :)

4 Josephine:

Usch då, hoppas du blir bättre snart! :)

5 Honi:

Matilda: Ja det var det jag var lite tveksam över också, men doktorn färgade ögat och sa att hon kunde se en repa precis där jag sa att en ögonfrans hade fastnat för någon dag sedan. :( Så det verkar så. Tack!



Kerstin: Ja att det just är ögat är superläskigt, och med ögonlapp på har jag ingen känsla för djup. Griper efter saker som står en halvmeter bort. Tror det friska ögat måste vänja sig!



Sannie: Jadu, jag läser alla bloggar som ligger i sidomenyn under Links. Skönhetsbloggar hela bunten :)



Josephine: Tack, det hoppas jag verkligen också!

6 Emelie - Crazynails:

Oj :O Hoppas du blir bättre snart då!

7 Honi:

Emelie: Tack :) Det borde bara ta några dagar så har repan läkt, får underliga ögondroppar nu också som ska hjälpa till så det går framåt!

8 bloggamandas:

sv: hoppas jag med :(

9 roxcat:

Aj jag vet hur det känns, fick skador av mina linser på hornhinnan för några år sedan och det var ingen höjdare! Men det brukar läka rätt fort som tur är, så jag hoppas det är bättre för dig nu.

10 Honi:

Roxcat: Usch det låter inte roligt alls :( Linser har jag inte vågat mig på än även om jag bär glasögon dagligt. Tycker det känns obehagligt. Det är bättre nu men jag har haft några vingliga dagar utan balans eller känsla för djup med min piratlapp för ögat :p

Kommentera här: