Max Factor Kohl Pencil

Dessa kohlpennor (Eller kajalpennor heter det väl!) från Max Factor finns i 6 fina färger, jag har haft den vita och den svarta i min sminksamling rätt länge nu och ville göra en liten recension.

 

Pennorna är härlligt krämiga och appliceras därför väldigt lätt på vattenlinjen, men fungerar lika bra att använda som eyeliner. Även om dom är så krämiga så har dom ändå en hårdhet som gör att dom är lätta att vässa och hantera. Jag har många gånger upplevt att dom pennor som glider på huden lättast är dom som nästan aldrig går att vässa(E.L.F Shimmer eyeliner pen anyone?) men med dessa har jag inte haft några problem alls.

Som eyeliner på övre fransraden sitter pennorna kvar utan problem, men på vattenlinjen hade jag gärna önskat att det satt kvar längre. Jag brukar få ta med mig min penna för att kunna bättra på då och då, inte alls som med min kräm eyeliner som brukar sitta kvar tills jag kommer hem. Tycker även priset definitivt är rimligt, kajalpennor brukar hålla en livstid för mig (men så använder jag ju absolut fler än en åt gången) så jag gillar inte att betala allt för mycket.

Ovan har vi lite swatches! Den svarta färgen heter 020 Black och den vita heter 010 White. Den vita ser även riktigt fin ut på vattenlinjen, något som många vita kajaler kan ha problem med (då det ofta kan vara svårt att hitta en vit kajal som faktiskt syns på vattenlinjen).

Pris: Ca 70 kr.

Finns i: Svart, brunt, vitt, stålgrått, isblått & olivgrönt.

Finns hos: Dom vanliga skönhetsbutikerna som för Max Factor och hos Eleven.se (Direktlänk här).

Mitt Betyg: 4/5, härligt krämiga pennor med fina färger till ett bra pris. Hade gärna kunnat hålla längre på vattenlinjen dock.

Kommentera här: