Malm byrå!

Ni som har sett inlägget om mitt fina sminkbord vet säkert att det kommer från Ikea och finns i serien Malm. Jag har länge funderat på att köpa mig en Helmer (Alla sminkälskares favorit) men har landat på en byrå från samma serie som sminkbordet istället. Byrån har 6 lådor och på ovansidan öppnas ett lock uppåt och under det så finns det möjlighet till att förvara smycken! På locket finns det även en liten spegel så när man ska välja örhängen slipper man flytta runt för att kunna se i spegeln. Himla praktisk tycker jag och matchar ju som sagt mitt bord. Är det någon som har Helmer eller Malmbyrån och kan tycka till lite? Lite input är alltid bra när man ska köpa något, tycker jag iallafall!



Helmer kostar 299 kronor och ni finner honom här.
Malm Byrån kostar 995 kronor och den finner ni här.

Bilder från ikea.se

Kommentarer:

1 BEAUTY SECRETS Vinn hårprodukter!:

Vilka fina, letar just efter nått bra att ha min smink i! :D



Sv: Jasså, det låter ju bra! Då borde det ju vara säkert att handla där!! Jag har ju kollat runt där och man kan verkligen hitta allt möjligt:D

2 Ninni:

Åh, tänk om jag hade plats för en sån, då vore jag glad... det går inte in en möbel till i vårt hem tyvärr och det finns inget vi kan göra oss av med heller i nuläget.

3 Honi:

Beauty Secrets: Jag rekommenderar Malm serien, speciellt sminkbordet! Så himla fint :)



Ninni: Jag och pojkvännen flyttade från en etta på 25 kvadrat till en tvåa på 50 för drygt två-tre månader sen nu så plats har vi gott om! Sen kan vi ju inte direkt köpa nya möbler direkt så jag tar något litet varje månad och sparar upp till dom lite större grejerna :) Så det är jag glad över!

4 Hanna:

Sv: Det är jättesnyggt, glittrar i massa olika färger men med silver som "bas"

5 Hanna:

Ähh, Lime kan du ju ha när som helst för tusan, jobba in den med mörkare grönt i globlinjen, suuupersnyggt :D

6 Honi:

Hanna: Brukar köra med enbart den under våren, blivit lite av en tradition! Älskar den :D

7 kerstin:

Malmbyrån är toppen, jag har en sådan till delar av samlingen.

8 Helena:

malmen skulle jag själv ha valt, just för den matchar det andra. blev lite sugen på just den själv nu, den skulle passa hemma hos mej :-)

9 Emma:

Jag har både Malmen och Helmer =) Tror jag la upp bilder på det? Annars kommer det en video snart. Hur som, jag älskar båda, för Helmer har allt mitt smink organiserat fint och prydligt, men i Malmen har jag en nagellåda, en hår låda och massa plats till allt. För mig är det underbart att kunna ha smyckena "framme" för annars glömmer jag bort vad jag har. Så detta hjälpte ju inte dig alls nä =) Det enda jag kan säga är att jag tidigare bara hade Malmen och då tröttnade jag snabbt på att stå upp, så det var anledningen till att jag köpte toalettbordet liksom. Jag är lat =)

Kommentera här: