Makeupstore Cake Eyeliner

På väg hem från Sverige i höstas så sprang jag omkring i utlandsterminalen på Arlanda under några timmar i väntan på mitt flyg hem till Danmark. Hade redan kikat på denna Cake eyeliner på Makeupstore uppe i Luleå men kunde inte riktigt bestämma mig då jag tyckte priset var lite väl högt (Tror det var runt 160kr). Gick förbi Makeupstore-diskarna och såg att den låg på 115kr där så jag plockade på mig en direkt! Jisses vilken pris-skillnad det kan vara där i jämförelse med i dom normala butikerna..

 

En Kak-eyeliner fungerar ungefär som vattenfärg, du fuktar din pensel med Mixing-liquid eller som i mitt fall med helt vanligt vatten direkt från kranen och arbetar in vätskan direkt på eyelinern med en pensel. Som ni ser på bilden ovan använder jag en tunn tunn pensel men det går nog precis likabra med en snedställd eller platt en så länge den har precision. Sen applicerar man sin eyeliner medans borsten fortfarande är blöt (Vänta inte allt för länge så att vattnet hinner dunsta) och voila! Här kommer lite swatches gjorda på bar hud med vatten som vätska.

Jag gillar ideen med kak-eyeliner även om det nog är himla jobbigt att alltid behöva släpa med sig borste, eyeliner och vätska (Om man nu inte tar direkt ur kranen som jag gör) i jämförelse med F.ex. en flytande eyeliner eller Kajal. Jag tycker dock personligen att svärtan och resultatet helt klart är värt den extra packningen av produkter.

 

Annars så tycker jag som sagt den är trevlig att jobba med, och jag gillar att man kan sätta till vatten eller Mixing Liquid beroende på hur mycket man vill att den ska sitta kvar. Med vatten håller den nämligen inte lika länge som med Mixing Liquid. Beroende på hur mycket man jobbar pigmenteringen in i borsten så kan man även där få olika resultat, mer eller mindre pigmentering! Nedan har vi en bild där jag använt Makeupstores Cake eyeliner i en sminkning!

Pris: Ca.pris enligt hemsidan 175 kr
Finns hos: Makeupstore
Finns i: 3 färger, svart, vit och brun
Mitt betyg: 4/5, lite dyr, lite krånglig men helt klart värd det!

Kommentera här: