Nivea Sminkborttagning

Min älskade L'oreal Tvåfasremover tog slut och jag som trodde jag hade en till i lager blev lite paff när jag upptäckte att mitt lager minsann inte alls hade några removers. Jag gick helt sonika ner till Kiwi (Som är en dansk version av Ica) och köpte mig en remover från Nivea istället. Även om jag älskar min L'oreal-remover så är det ju bra att kunna testa andra och se hur dom fungerar och mäter sig i förhållande till den.

 

Så nu testar jag den, och en recension kommer upp när jag använt den i någon vecka! Tipsa mig gärna om andra removers som ni gillar, för jag är sugen på att testa flera.

Kommentarer:

1 Ninni:

Den där är den bästa jag provat! Jag har haft flera flaskor av den. Dock använder jag inte vattenfast mascara så jag vet inte hur den funkar att ta bort sån med, då brukar man behöva en tvåfas-remover (de är ju oljebaserade).

2 Honi:

Ninni: Jag har ingen vattenfast mascara så den borde ju fungera! :) Kul att höra att du gillar den, hoppas jag också gör det!

3 Stylelight:

Normadem från Vichy använder jag och är hur nöjd som helst! (tror det stavas så)..

Kramar!

4 Emma:

taack så mycket :D

super fin blogg :D

den där nivea är super :D

5 Wysteriia:

Svar: Nej jag förstår inte riktigt poängen med att ha primer EFTER sin foundation? Kan ju inte vara vanligt att man gör så? haha :)

6 cezzelie:

hejsan :)

förstår att du blev nöjd. Bättre går ju inte att få.

Det är nog så att det kanske är från person till person.

( tycker ändå om det är så att man väldigt lätt blir stressad så kan i alla fall ett bra tips vara att bara försöka ta det lugnt :)

7 Amanda:

sv; Åh tack så mycket! :D

8 Hanna:

Tack så mycket Honi! :D

Kommentera här: