E.L.F Mineral Eyeshadows

Jag recenserade E.L.F's Mineralskuggor Temptress och Confident i början av mitt bloggande, men både text och bilder var lite intentsägande så jag har tagit nya bilder och ville skriva ny text. Nu på senare tid har även gröna Earthy hittat hem till mig så jag kan säga mer om både pigmentering och hur dom känns att arbeta med.

 

E.L.F's mineralskuggor finns i 22 färger och i både matt och skimrigt utförande (Alla utom Temptress, Seductive, Partier, Innocent & Enchanting är skimriga). Enligt hemsidan sägs det att skuggorna innehåller viktiga vitaminer som hjälper till att hålla huden i balans genom att se till att den är återfuktad. Skuggorna innehåller inte parabener eller andra trista saker som kan få känslig hud att reagera. Skuggorna kommer i en vanlig burk med sifterlock, helt standard alltså.

 

Jag har personligen inte haft något problem med varken utslag eller obehag, snarare känns skuggorna riktigt härliga och silkiga på ögonlocken oavsett om jag använt dom blöta eller torra. Nedan har ni swatches på alla tre skuggorna med Earthy till vänster, Temptress i mitten och Confident till höger. Skuggorna är swatchade på ett tunnt lager NYX Jumbo Eye Pencil i Milk (Vit).

Earthy är en otroligt vacker skimrig skugga i en härligt grön färg, Temptress är en lite småtråkig rosabrun matt skugga och Confident är en brun skimrig skugga med små små multifärgade glitterpartiklar i sig.

 

Jag och Temptress kommer inte riktigt överens, färgen på hemsidan(Som ger intrycket av en gammalrosa söt färg) och färgen på skuggan skiljer sig rätt rejält. För att göra det hela ännu värre så är skuggan som sagt matt, det blir bara platt när jag försöker använda den. Pigmenteringen är inte alls lika bra som hos dom andra två skuggorna enligt mig, även på en bas av NYX Milk som gör dom flesta färger klara.

 

Confident och Earthy däremot är två toppenskuggor som jag verkligen rekommenderar till alla, jag älskar färgerna och pigmenteringen och hur enkelt det är att arbeta med dom. Att innehållet är någorlunda naturligt gör det hela bara ännu trevligare, eller hur!

Har ni provat E.L.F's Mineralskuggor? Vilka?

 

Pris: 36.60 kr
Finns hos: E.L.F (Eyeslipsface.co.uk, direktlänk här)
Finns i: 22 färger
Mängd: 0.85g
Mitt betyg: Confident & Earthy: 5/5, Temtpress 2/5.

Kommentarer:

1 ange:

Tackk <3

2 Sofia [foto]:

sv: aa, den är sjukt bra :)

händer idag ?

3 Emelie - Crazynails:

Sv: Tack så jätte mycket :D Hahah, så gjorde jag också förut, men sen försökte jag vänja mig att inte göra det, och det gick väl sådär ;)

4 tess:

Jag har den gröna, tycker den är jättebra och fin i färgen! SKa nog ta och göra en till beställning därifrån snart =)

5 Emma:

sv: hehe, ja började med bara "det nödvändigaste" för jag började få ont i ryggen för väskan vägde en hel del och så bar jag den väll lite konstigt hehe^^

6 sandra:

sv: ja speciellt när man inte träffas så ofta :)

7 Kitty:

Jag har massor av deras ögonskuggor. Älskar jobba med dem. Har nått inlägg med dem. :) Borde göra lite swatches dock.

8 Josephine:

Åh, snygga! Har tyvärr inte testat någon!

9 Honi:

Tess: Den gröna är helt underbar! :) Så himla fin färg.



Kitty: Swatcha gärna och säg till! Jag är sugen på ett gäng fler så jag ser gärna dina favoriter :)



Josephine: Visst är dom fina, speciellt den gröna rekommenderar jag om du funderar på att testa!

10 Annika:

Har inte provat det!

11 angelica; photo&FASHION ♥:

ahopp, jag tyckte att den var rätt så bra :D



fint du sminkar! (headern)

12 Wysteriia:

Svar: Jaaa jag kommer ha lite produkter o testa, men det är bara roligt och tacksamt att jag slipper köpa alltför mycket själv. hehe! :)

13 roxcat:

Jag har funderat på att köpa bland annat Confident, men det har inte blivit av än. Om jag får lite extra pengar över någon gång som jag inte vet var jag ska göra av så kanske det blir några mineralskuggor från e.l.f =)

14 erica:

Hehe okej va bra för dig!

15 Amiee Whitney:

sv, Jag håller med! Hon är så fantastiskt!

Tack för kommentaren, hur mår du?

16 sssoulmates.blogg.se - Alicia:

Sv: Hejj, nej tyvvärr. Vi tog dom från http://weheartit.com :D Fin bogg btw

17 Denise:

Hej:) Haft en bra helg?:)

18 HANNAH♥:

sv: tack så mycket! :)



jättefin blogg förresten :)

19 M&A:

Tack för tipset!:D

20 linarebecka - mitt liv som blondin:

sv: det har väl ingen speciell handling egentligen tycker jag :) utan det handlar om några människor bara som lever ett typiskt svenneliv :) det är en familj som är rika, och en familj som har vanlig ekonomi &så typ.. och dem är kompisar. så får man typ följa deras liv och se vad som händer i deras vardag. det är en massa humor i det iaf och sådär:) ja alltså, det går inte förklara haha! :D du kan kolla in det här om du vill: http://www.tv4play.se/film_och_serier/solsidan?title=solsidan_del_5&videoid=1214915

21 mathilda:

sv: hihi ja :)

allt bra med dig idag? :D

22 MYMiC:

sv: Åh, tack för tipset! Det lät inte dåligt ^^

Ska testa det nästa gång jag tappar min fokus!



Kramar <3

23 Yuki:

Svar: tack så mycket! ^^*

24 ♥ KHANGKHENG´S:

ja det gjorde jag också :)

25 Sofia & Johanna:

Glad alla <3 dag! :)

26 Honi:

Angelica: Tack!



Roxcat: Confident är så himla vacker så den rekommenderar jag absolut :)



Alicia: Tack!



Hannah: Tack!



Linarebecka: Tack för länken, ska kika in. Har levt i ovisshet om vad sjutton det är som engagerar så många :p Det låter ju inte så spännande men det är säkert det!



Sofia & Johanna: Tack detsamma!

27 Alex:

Den bruna nyansen va finast. Sjukt billiga priser dock.. Kan man verkligen framställa mineralsmink så billigt?

28 Honi:

Alex: Ja det verkar som det, jag tycker skuggorna är helt underbara (Och dom rouge jag testat är även dom riktigt trevliga!). Så som sagt verkar det så! E.L.F i överlag är ju billigt :p

Kommentera här: