E.L.F Eyelid primer

Jag har under en väldigt lång tid testat denna primer från E.L.F, den kommer från den billiga delen av deras produkter och kostar dryga 16 kronor. Färgen beskrivs som "Ultra sheer nude" men jag tycker personligen att den är lite små-orange och inte alls så transparent som dom säger. Orsaken till att jag testat denna primer så länge är för att jag verkligen velat ge den en chans. Jag och primern har nämligen inte alls kommit överrens, och det har varit så från första stund. Jag gillar inte att testa något kort för att sedan bestämma att det är skit, utan testar gärna fler gånger för att se om det finns andra användningsområden.

Här har ni en swatch av färgen, först bara tjockt lagt på handen och sedan utsmetat.

En primer ska ju som dom flesta av er säkert vet hjälpa skuggorna att sitta kvar där man lägger dom, och att få färgen att sitta kvar längre. Många får "streck" av ögonskugga där ögonlocket viks och det är det som en primer ska hjälpa till att förhindra. Denna primer känns rätt oljig, även om man bara applicerar ett tunnt tunnt lager som produktbeskrivningen på hemsidan anvisar. Jag har varken oljiga eller torra lock utan sitter mittimellan med normal hud både på övrig hud i ansiktet och på ögonlocken.

 

Som ni säkert förstått av min utdragna diskussion med mig själv högre upp så gillar jag inte alls denna. Jag upplever snarare att mina ögonskuggor glider omkring mer och jag som inte alls brukar få mycket streck av ögonskugga där ögonlocket viks får det nästan varje dag när jag använder denna primer (Och det är inte direkt Bodypump jag sysslar med hela dagarna). Den är billig iallafall och det är tur tycker jag, för då kan jag iallafall säga att jag har testat och att det inte alls var något för mig. Jag har försökt med olika mängder, olika tekniker, att mätta primern med en hudfärgad skugga och att ha en krämskugga ovanpå primern men som sagt fungerar det inte alls för mig.

 

Nedan kommer en liten swatch med hjälp av en skugga från Makeupstore. Utan primer på bar hud till vänster och med primer till höger. Skillnaden är inte så stor och på primern så har det bara fastnat ordentligt med produkt alldeles invid det svarta strecket.

Har någon av er testat denna? Vad tyckte ni?

Pris: Ca 16 kr
Finns hos: E.L.F (Direktlänk till produkten här).
Mitt betyg: 1/5, fungerar inte alls för mig och ger snarare mina skuggor sitt eget liv istället för att hålla dom på plats.

Kommentera här: