Tävling: Essence Nagellack

Nu kör vi igång en liten tävling där 2 lack från tyska Essence ligger i potten, duokroma Where's the party? samt blåa Blue Addicted. För att vara med i tävlingen ska du svara på dessa frågor i kommentarsfältet:

Vad vill du se mer av i bloggen?
Vad tycker du är bra med bloggen?

Tävlingen är öppen för dom som bor i Sverige och Danmark och avslutas den 11/12-2011 klockan 18.00. Beslutet kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Kom ihåg att uppge en giltig mailadress i epostfältet, du har 48 timmar på dig att svara på mitt vinnarmail.

Kommentarer:

1 Linda:

Åh så kul med en tävling :) where's the party ser hur fin ut som helst!

Jag tycker du har väldigt bra variation på bloggen, så det får bli mitt svar på vad jag tycker är bra :)

Om det skulle vara något jag skulle vilja se mer av så får det nog bli borstar och penslar och såna roliga grejer :) älskar borstar hehe

Hoppas på lite tur nu också :)

Tack för en bra och inspirerande blogg!

2 Linda Marie:

Åhhh har varit nyfiken på Essences lacken överlag, så vilken rolig tävling! =)



Jag tycker du har en väldigt bra blogg som den är, den är varierande, budget-lyx, hiss-diss,lack-makeup, nytt-gammalt. Ja allt för oss vanliga döda, inte som vissa skönhetsbloggare som enbart skriver om dyra lyx produkter som kostar en dagslön. ;)

Måste jag säga nånting om vad jag skulle vilja sett mer av, så är det tutorials. Jag ääälskar att se sånna, och du är ju så duktig på att sminka i alla möjliga färger. =)



3 isabella:

kul med tävling ju!

jag skulle vilja se lite mer sminkningar, gärna lite mörka.



det bästa med din blogg är att du har testar både budgetmärken och lyx, en härlig blandning helt enkelt!

4 Sara - lackat:

Kuuul med tävling :D



Jag skulle vilja se fler sminktutorials och de bästa med din blogg är alla recensioner och de fina sminkningar du gör :)

5 Alma:

wow vilka snyggingar! Ett märke jag aldrig testat men är väldigt nyfiken på!



Jag hade velat se tutorials, både make up och naglar. Det är alltid lika roligt och inspirerande!



Jag gillar att du är ärlig, ger dina sanna ord på produkter och så verkar du otroligt gullig som person :) Sånt gör alltid en blogg roligare att läsa, när man kan få en bild av personen som driver bloggen.

6 H:

Vad skoj!



Hmm vad jag vill se mer av.. Kanske sminktips till såna som mig som inte är så bra på det :p



Det jag gillar med din blogg är att det är så stor blandning. Både sminkningar och testade produkter men också de där projekt 10 å så. Det tycker jag är roligt :)

7 Jessica:

Känns lite konstigt att skriva som alla andra andra, men jag skulle definitivt vilja se fler tutorials på alla dina fina make-uper!



Jag älskar bloggen och blandningen av make-up och naglar! Gillar dina mer färgstarka make-uper som ändå är väldigt användbara :)

8 felicia:

Å jag är verkligen med!!

Jag har gillat på blogglovin osv!



1 Jag tycker det skulle vara otroligt kul med mer smink tips, skönhets tips, osv! med ditt intresse och dina färdigheter klarar du de utan problem!



2 Jag gillar hur du skriver och lägger ut bilder, hur du ger tips och din blogg inspirerar mig så himla mycket! jag gillar din personlighet och det du håller på med! Fortsätt så, de kommer gå så himla bra för dej! :)



kram!

9 Omygloss:

Woop! 1. Mer fotd , och gärna mer videos! 2. Holofriday är himla härligt :)

10 Annie:

Oh vad kul med en tävling!

Jag skulle gärna se mer nagellack (såklart ^^) men också tutorials :D

Det bästa med din blogg är (förutom det som jag skrivit att jag vill se mer av) recentionerna.

11 Ninni:

Älskar Essence, har du inte testat läppglansen så gör det! Jag vill gärna har mer recensioner för produkter är ju min grej. Det jag gillar med din blogg är att du är så härligt positiv och att du vågar färg! :-)

12 josefine:

oh, jag vill såklart vara med :D lacken såg riktigt fina ut!



1. jag skulle gärna vilja se ännu fler lanseringar av kollektioner & produktsläpp. det är så roligt att se dom nya kollektionerna innan dom kommer ut så att man vet lite i förväg vad man ska spana in extra noga :)



2. jag gillar din blogg väldigt mycket, mycket tack vare variationen. du blandar recensioner med makeuper & andra tips + att du är duktig på att uppdatera. det finns ofta något nytt att läsa när man klickar in sig hos dig. keep up the good work :)

13 Christel:

Jag älskar budget produkter, både utländska och svenska. Gärna mer tips på den fronten, högt som lågt.

Sen så tycker jag väldigt mycket om dina sminkningar, de ger mig inspiration för att våga prova själv.

14 Elina:

Jag tycker du ska lägga upp fler turtorials på hur du sminkar dig eller håruppsättningar, sånt är kul! Både videos och bilder steg för steg.

Jag tycker det är bra att du skriver så mycket om nagellack + du tar bra bilder på dina naglar! Älskar nagellack!

15 Alexandra:

Jag tycker din blogg är jätte bra! Jag gillar när du visar upp dinsminkning! Men skulle vilja se tutorials på de med! :) Du kan göra mer skönhets tips, (hår frisyrer, make up, m.m.) :)

16 Viktoria:

Jag gillar variationen i inläggen du har här på bloggen! Skulle gärna se mer av favoritinlägg och även detta vill jag ha inlägg :D Gillar verkligen sådana och inspireras mkt av dem :D synd för plånboken bara! hehe

17 Antonija Ereiz:

Jag gillar att du är kunnig och informerar oss andra som möjligen kanske inte kan lika mycket. Jag vet iafl att jag inte kan i närheten så mycket som du.



Vad jag vill se mer av? Jag tycker du har ett bra upplägg som de redan är, med lite av allt. Det jag hade velat se är kanske lite jämförelser, i spara och slösa-stil. H&M fondation jämför med Dior. Ja - du hajjar nog! :)

18 Angelica:

Jag gillar att du varierar mycket med smink, naglar, produkter och så ^^

Jag hade gärna sett lite fler recensioner, kanske inte jätteingående, mer vad du tycker om olika produkter och varför ^^

19 natalia jaber:

Jag hade velat att du skrev mer om vart man kan köpa dessa saker, kostnad och vad du själv tycker om varan (betygsätta!)

Det jag tycker är bra med bloggen är att man får så mycket inspiration och idéer, så jag behöver oftast inte tänka ut en lång stund om vad jag ska måla på mina naglar.. jag tar hjälp av din blogg!



// Natalia :)

20 Cactus:

Jag säger som alla andra: blandningen! På en vecka hittar man garanterat nått som är jätteintressant oavsett vilket område som är ens egen inriktning. Personligen tycker jag ju att NOTD ligger mig varmast om hjärtat :) men eftersom jag inte följer särskilt många bloggar som är mer inriktade på smink än naglar så är det andra kul att läsa om också, särskilt recensioner av produkter som jag själv aldrig hade upptäckt annars!

21 Agneta - My Nail Mania:

Något jag verkligen saknar är en jämförelse på nagellacksborstarna på tex China Glaze, OPI, Nyx, Milani, LA Girl, Depend, IsaDora, SinfulColors, Sally Hansen, Nfu Oh, Essie osv. Det tror jag många skulle uppskatta.



Annars tycker jag att det är en bra variation på bloggen. Personligen vill jag se mer nagellack och mindre smink men det är ju jag det ;)

22 Lisa:

Hej! Jag skulle tycka att det var roligt om du kunde tipsa om olika färger och produkter för olika hudtoner, varma och kalla samt färger för olika ögonfärger! Skulle vara roligt med fler videos också, du kan ju göra olika tags som sprids på youtube! I övrigt tycker jag att din blogg är super, jag gillar när du gör månadens favoriter-inlägg och önskelistor, då brukar man få bra tips! Du är grym på att sminka också, tack för en inspirerande blogg!

23 kerstin:

Vilken toppentävling!



1. Jag tycker det är extra kul när du tipsar om danskt och tyskt, gärna mer av det!



2. Jag älskar eotds och notds, så gärna ännu mer av det!

24 sanna:

1. Jag skulle gärna vilja se mer sminkningar :D speciellt nu när det snart är jul och nyår, så det skulle vara jättekul att få se lite såna sminkningar :)



2. Jag älskar din variation på olika skönhetsgrejer, om man till exempel gillar naglar mer än sminkningar osv så kan man hitta massor med blogginlägg som har med naglar att göra :)

Kommentera här: