Project 10 #7

Världens mörkaste bild men jag hoppas att ni kan se iallafall, här kommer nämligen ett till inlägg lastat med 10 tomma produkter!

1. Nail Polish green från H&M, ett lack som kom med ett av deras sommarkit.
2 & 3. Två mascaror från Boots No7 som egentligen varit slut ett bra tag nu men som legat bortglömda längst bak i lådan. Medelmåttiga.
4. TBS Satsuma Shower gel, älskar!
5. TBS Pink Grape Shower gel i test-format. Denna har en lite surare doft än Satsuma och känns väldigt uppfriskande.
6. Nivea Soft kräm, stapelvara hemma hos mig.
7. Nivea SOS Repair hudkräm, fungerade okej men jag gillar Nivea Soft bättre.
8. Kicks Brush Spray Cleaner, en sprayrengöring för spotrengöring av borstar. Luktar VÄLDIGT mycket av alkohol och känns inte så skonsam men gör det den ska.
9. H&M Pear & Basil Body Scrub, härligt uppfriskande body scrub som köptes i somras.
10. Nivea rengörings-servietter, tror snart jag testat alla varianter. Denna känns väldigt mild och naturlig men rengör utan problem.

Kommentarer:

1 Ninni:

Verkligen inte ofta som nagellack tar slut...

2 Kerstin:

Alltid kul att se! Jag har snart också 10 nya...



Hur är HM-skrubben skrubbmässigt? Många korn? Stora eller små? (eller har du redan recenserat?)

3 Honi:

Ninni: Nej det får man verkligen säga, dessa flaskor är ju så himla små dock så det går fortare än man tror!



Kerstin: Det går snabbt! Har inte recenserat denna då det är "säsongsvara" och dom har olika varje sommar. Den hade rätt små korn som faktiskt skrubbade förvånande bra. Själva basen var väldigt geleaktig när den kom ut ur tuben men det var som att den smälte när den kom på huden! Bäst gillade jag doften. Har en med vaniljedoft också som jag inte tyckte var precis lika bra som denna men den fungerade också någorlunda.

4 Lotta:

Var har du Nivea Soft kräm? Eller jag ska kanske fråga vilken del av kroppen? Ansiktet? Har varit nyfiken på denna men aldrig provat.

5 Honi:

Lotta: Det är faktiskt många som frågar om just vart sjutton den ska användas egentligen, det kan vara lite lurigt. Nivea Soft krämen är en multiprodukt och kan användas till hela kroppen(Även ansiktet). Pojkvännen använder den frekvent till torra armbågar och hälar och jag gillar att använda den i ansiktet om vintern när jag är som torrast. Tycker den är jättebra och billig :)

Kommentera här: