Ny förvaring: Nomess Copenhagen

Jag har länge kikat på flera av Nomess Copehnagens läckra akrylförvaringar men tyckt att det varit lite dyrt att betala dryga 300-500 kronor hos danska stormagasinet Magasin beroende på vilken modell man vill ha. Jag kikade in hos Matas (Ungefär som kicks) och på en liten hylla stod ett par av dessa underbara akrylförvaringar, och priset stod på små 169 kronor,  och jag var snabb att lägga ner en i korgen som en julklapp till mig själv. Dessa förvaringar är otroligt stabila och känns väldigt lyxiga, och jag kan tänka mig att dom kommer hålla i flera flera år framöver! Har ni testat några av Nomess eller Muji's akrylboxar eller förvaringslösningar?

Kommentarer:

1 Chaosophia:

Har alltid varit lockad av något liknande, men priserna brukar skrämma bort mig rätt snabbt. Finns roligare saker att lägga pengarna på. ;D

2 Tina (Beleza):

Oj vilket fynd! Hur kommer det sig att de kunde vara så billiga på Matas?

Jag gillar fortfarande det här lilla stället som var mitt första Nomess Copenhagen men "växte ur" det ganska snabbt så nu har jag ju även den stora varianten.

De är så himla fina och praktiska på samma gång.

3 Honi:

Chaosophia: Det är just därför jag också har varit lite tveksam, det känns ju lite saftigt med 300 kronor liksom, men 169 var ett jättebra pris tycker jag! :)



Tina: Jag frågade faktiskt tjejen och hon sa att just denna variant skulle utgå från Nomess sortiment och att Matas köpt in alla rester.Hon verkade dock väldigt förvirrad så jag har ingen aning om det stämmer. Dom är så vackra tycker jag, och stilrena!

4 Wysteriia:

Åh VILL HA :D

Kommentera här: