En vanlig syn..

... i det Honianska hushållet kan ses på bilden nedan. När jag inte har någon inspiration brukar jag swatcha lite produkter och sen matcha ihop färger jag gillar och sen kör jag från det! Hur gör ni när ni ska sminka er, har ni alltid en game-plan eller ser det ut som när jag kör igång med mitt swatchande?
PS: Kolla in den helt galet lysande aquablå eyelinern till höger! *Drool*

Kommentarer:

1 Kajalpennan:

Jag brukar ofta tänka en färg eller en palett och utgå ifrån den. Ibland med en plan och ibland bestämmer jag längs vägen. Det sista har jag tänkt mer palett än färg då jag försöker undvika att bara använda mina skuggor från MAC

2 DopadAnka:

Vart kommer den aquablå eyelinern ifrån? :D Jättefin! Jag är ganska impulsiv så jag kör på vad jag tycker är fint och blandar gärna ihop det så blir det (oftast) ett bra resultat.

3 Honi:

Kajalpennan: Jag gillar att macha färger från olika skalor så det att utgå från en färg brukar jag ha svårt med. Borde prova det fler gånger dock.



Dopadanka: Det är en Extreme art eyeliner och kommer från GOSH (Som gör några av dom bästa eyeliners jag testat, håller som berget!). Impulsiv är jag också, det är roligt att leka lite med färg och form :)

4 cecilia dijkstra:

Jag planerar nog kan man säga.., Annars skulle jag aldrig hinna innan plugget!

5 kerstin:

Jag planerar ibland och swatchar loss som du ibland :)

6 Omygloss:

Haha, sådär ser man ut efter varje gång man varit på stan :P

7 Karin:

Känner igen mig. Har jag ingen särskild plan´så brukar jag antingen välje en skugga och matcha utifrån den på handen eller helt enkelt swatcha loss alla möjliga olika till jag hittar rätt för dagen. Det jobbiga är när man råkar glömma tvätta handen och går till jobbet/stan osv. haha

8 FruVesa:

Jag väljer en palett hemma eller en singelskugga och utgår från den... Brukar ge nog med inspiration men om resultatet blir bra är ju en helt annan sak.. =)

Kommentera här: