Tips: Youtube Favoriter

Det snackas mycket om länkkärlek här i bloggvärlden och jag tänkte också haka på och lista några av mina favoriter när det kommer till nagelbloggar, skönhetsbloggar samt youtubegurus! Här kommer listan på youtubefavoriter samt en kort sammanfattning! Klicka på bilderna för att komma till deras youtubekanaler.

Pixiwoo: Brittiska systrarna Sam och Nic är bägge två makeupartister, och riktigt duktiga sådana om jag får säga det själv. Utöver att driva en makeupstudio så lägger dom även upp galet bra tutorials på massor av härliga sminkningar. Ett måste!

Vintageortacky: Cora gör även hon tutorials i alla världens former och färger. Gillar man variation och vill utveckla sina tekniker lite är hennes kanal fantastisk. Älskar dessutom hennes inställning om att man bara ska vara sig själv och sminka sig på det sätt som gör att man känner sig som snyggast oavsett vad andra säger.

Goldiestarling: Angie är en av dessa tjejer som kan allt, scensmink, alternativa sminkningar, vardagssminkningar samt hur man använder alla möjliga tekniker som jag nästan aldrig hört talas om. Är man sugen på en salig blandning rekommenderar jag att man kikar igenom hennes videos!


XSparkage:
Leesha är ännu en av tjejerna som kan det här med färg och att matcha olika färger och finishes. Gör inte så många neutrala sminkningar så vill man ha tips på vardagsmake är detta nog inte kanalen för dig! För oss som älskar färg är Leeshas videos underbara.



MissChievous: En av dom största skönhetsdrottningarna på Youtube är MissChievous eller Julia som hon heter i verkligheten. Allt från livsstil, smink, kläder och spännande tutorials på allvärldens sminkningar kan du finna på hennes kanal.


MakeupByTiffanyD: Tiffany är en sprallig amerikansk tjej som visar vardagssminkningar i alla färger och former, är du på jakt efter nya sätt att sminka dig till vardags eller bara sugen på tips så är hennes kanal ett fantastiskt verktyg. Ps. Kika också in hennes söta valp Waylon som smyger sig in i bakgrunde på många av hennes videos!



LetzMakeup: Det är inte ofta man finner en irländsk youtubeguru men Siobhan eller LetzMakeup är en av dom. Utöver en fantastisk dialekt så är hon superduktig på att visa steg för steg hur man får till samma sminkning som henne.

Kommentera här: