Tips: Nagelbloggar

Här kommer några av mina favoriter när det kommer till nagelbloggar, det finns så otroligt många bra nagelbloggar men dessa är dom jag följt längst och relaterar bäst till! Kika även in dom bloggar som ligger i min länklista. Klicka på bilderna för att komma till deras blogg.

Sminkan & Emma: Här har vi en salig blandning av massor av roligheter, sminkningar, lite listor och tips men mest visar dom underbara nagellack! För det mesta får jag nöjas med att dreggla, men det har hänt flera gånger att Sminkan och Emma fått mig förälskad i ett lack till den grad att jag varit tvungen att köpa det för att stilla mitt sinne (Och så är dom ju så fina, bägge två).

Nailtastic: Anne är Journalist och inbiten nagellacksnörd, och det märks! Hennes texter är alltid otroligt välskrivna och jag rådiggar att hennes sambo alltid har ett finger med i spelet med sina klockrena kommentarer om varje nagellack. Fina bilder, fina lack, lacknörderiet är fulländat!

Lackat: Sara kommer från min hemstad Luleå, har gått på samma gymnasium som jag (Liten värld) och bloggar om sin utveckling med olika nageltekniker såsom akryl och gele. Utöver det gör hon även massor av fina tutorials på nageldesigner på youtube och lägger upp recensioner på andra spännande skönhetsprodukter. Bäst gillar jag hennes abstrakta nageldesigner som ser så lätta och avancerade ut samtidigt!

Nageldraken: Nageldraken visar även hon fina lack och nageldesigner och har en ursöt leguan vid namn Katla som dyker upp i några inlägg här och där. Fin variation, bra bilder och välskrivna texter. Gör mig otroligt nyfiken på massor av spännande tekniker och produkter såsom stripingtapes och vattendekaler!

Neglelakkmani: Neglelakkmani är en Norsk blogg som ger mig enorma cravings efter galet många lack. Visar alltid massor av spännande färger från alla möjliga märken! Verkar även vara en urtrevlig tjej efter vad jag läst från henne på Twitter.

Clawsincolor: Pamsan är inte bara rock-chic och dösnygg utan även en nagellacksnörd som ofta visar oss fina bilder på lack ur samlingen(Vet inte hur många gånger jag klickat på "Holografiskt" i hennes kategorimeny för att spendera lite tid med att dreggla över godsaker . Något jag gillar är även att hon lägger in youtubeklipp på musik som passar lackets utseende eller namn.

Acetone & Old Laquer: Denna blogg är omöjlig att läsa, jag kikar mest på bilderna som är något av det bästa jag sett i bloggvärlden. Vette sjutton hur hon får till det.

Fröken Nål: Ett nytillskott i min bloglovin-lista men lika bra för det! Visar helgalna nageldesigner med nyckelpigor och pacman blandat med recensioner och annat roligt, Carolin är superduktig!

Kajalpennan: Kajalen bloggar om allt möjligt, men mest om lack så jag lägger hennes blogg här! En väldigt snäll tjej vars texter alltid är hutlöst ärliga.

Kommentera här: