Sminkutmaning Dag 5

5. Vad använder du regelbundet för basprodukter – foundation, concealer, puder etc?

Jag har tre riktigt trofasta vapendragare som jag använt ett bra tag nu. L'oreal True Match Foundation i C1 Ivory Rose är en foundation med lagom täckning som ger mig ett perfekt airbrushat resultat. E.L.F mineral infused face primer gör att mejken sitter där den ska och Isadora Perfect Loose Powder i 01 Velvet Transparent är ett transparent puder som jag använder till att sätta min makeup. Bra, billiga, lätta att få fatt i! Däremot är jag riktigt sugen på att testa Revlon Color Stay Foundation, har ni några bra eller dåliga erfarenheter med dom? Hojta gärna för jag vill gärna ha lite input innan ett eventuellt köp.

Kommentarer:

1 Rebecka:

Sv. Tack! :)

Är den primern från elf bra? Har funderat på att beställa hem en sån!

2 Honi:

Rebecka: Jag gillar den iallafall, men är man känslig mot silikoner är den nog inte en höjdare! Mina två favoriter är denna samt en från GOSH.

3 frida:

vad kostar pudret? och är den bra eller lägger den sig i veck och liknande?

4 Terminalglasögon:

Mm. Jag tycker den är bra har aldrig haft några problem med att den lagt sig i veck.

5 Honi:

Frida: Jag tror aldrig jag upplevt att något puder lagt sig i veck, inte heller detta. Det är rätt lättvikt och inte så täckande då det är transparent (Använder det ju som sagt till att fixera min foundation och matta ner), men det finns med färg också! Priset är jag osäker på, tror det ligger runt 150 kr.



Terminalglasögon: Inte jag heller, tycker det är ett bra puder.

Kommentera här: