Sminkutmaning Dag 4

4. Vart handlar du helst dina skönhetsprodukter?

Detta är enkelt, på nätet(Inte bara Ebay, lovar)! Jag älskar att jag kan shoppa när jag vill och att paketen kommer hela vägen till dörren (Här i Danmark kommer dom alltid med paketen och lämnar bara en avi om man inte är hemma). Sen kan man hitta så mycket mer spännande grejer på nätet, sånt som antingen inte finns i landet eller nya spännande märken. Sånt som jag oftast shoppar i butik är sånt som hudvård och elektriska verktyg (Fön, platttång etc).

Här kommer några favoriter:

E.L.F (UK) - http://www.eyeslipsface.se

LookFantastic (UK, Gratis frakt) - http://www.lookfantastic.com/

Eyeko (UK, Gratis frakt) - http://eyeko.com/

Beauty Bay(UK) - http://www.beautybay.com/

Ebay (Int) - http://www.ebay.com/

Kicks (SE) - http://www.kicks.se/

Nelly (SE) - http://nelly.com/se

Kommentarer:

1 Anna:

Hejsan!

jag kollade lite på e.l.f och deras smink och blev med en gång frälst! :P Men jag hittar ingen info om vad frakten ligger på. Det står ju att om det är över £30 så är det gratis frakt. Men vet du hur det funkar till Sverige och så?

2 Honi:

Anna: Dom har oftast erbjudanden och rabattkoder som du kan hitta antingen genom att gå in och skriva in din mail så du får deras nyhetsbrev eller genom att lägga till

http://www.facebook.com/elfcosmeticsUK på facebook. Annars går frakten på dryga 40 kronor om du väljer att strunta i att kika efter erbjudanden, inte så farligt alls alltså!

Kommentera här: