Sigma E25

Företaget Sigma är väldigt omtalat både på youtube och via bloggar, och det är främst deras borstar som det snackas om. Då borstarna nästan alltid jämförs med MAC's borstar som i överlag har väldigt god kvalitet kunde jag inte låta bli att kika in deras hemsida och fönstershoppa lite. Jag har varit sugen på att testa något från märket och till slut landade jag på E25 Blending som är (som namnet antyder) en mjuk ovalformad borste som används för att blanda samman skuggor.

 

Jag har länge letat efter en bra blendingborste, en som inte är för stor och oprecis och en som inte är för liten och svår att jobba med. Denna ger ett fint diffust blandat resultat och den har den perfekta storleken för mina ögonlock. Man behöver inte jobba så mycket för att blanda ut skuggorna för här hjälper verkligen dom tättpackade borsthåren till.

 

Skaftet känns välbyggt och jag har varken märkt av att borsten har tappat borsthår eller att själva huvudet håller på att lossna från skaftet(Vilket ibland är rätt stora problem med borstar ur denna prisklass). I allt har jag funnit en ny favorit och rekommenderar absolut just denna borste från Sigmas enorma sortiment.

Pris: 9 Dollar, samt frakt på dryga 4 dollar. I svenska kronor landar kalaset på dryga 80 kr.

Finns hos: Sigma.com, länk här.

Mitt betyg: 4/5, fin mjuk borste som inte kostar skjortan.

Kommentera här: