Önskelista - Augusti

Här kommer månadens önskelista med lite gott och blandat denna gång.

- Revlon Color Stay Foundation kikade jag på flera gånger när jag var i London sist och ångrar att jag inte köpte den, tacka lov för Ebay för jag tror jag klickar hem denna någon gång snart!

- Chanels hypade duokroma lack Peridot är en riktigt skönhet och jag crejvar det bara mer och mer för varje swatch jag ser!

- Hemp Hand Protector från The Body Shop doftar inte direkt så supergott men sist jag testade den i butiken så fick jag händer mjuka som silke, kan absolut tänka mig att köpa en med hem!

- Lush's duschkräms klassiker It's raining men är en av mina storfavoriter, och ni som hängt med har nog läst inlägget där jag prisade gudarna för att Lush fått tillbaks It's raining men som ordinarie sorttimang! Härligt karamellig, lite som gräddkola blandat med honung, mums..


Vad suktar ni efter?

Kommentarer:

1 kerstin:

Åh, Peridot!

2 Kajalpennan:

Hempen ska jag köpa imorgon när det är klubbdag på TBS

3 FruVesa:

Mitt största sug just nu är UDs pennsamling till deras 15års jubileum.. Men ack så dyrt.. Fast räknar man på dem per styck så är det inte så farligt..

4 Glitter Sisters:

Peridot skriver jag under på! Precis som Kajalpennan ska Hempan införskaffas de närmaste dagarna och Revlon Colorstay köpte jag i London tidigare i somras. Har bara testat Colorstay ett par gånger men det var love at first sight. Tror inte att du ångrar dig om du klickar hem en sådan. /N

5 Lina:

Efter din beskrivning blev jag rätt sugen på shower gelen från Lush.:D Min vanliga favorit är annars Flying Fox. :)

Kommentera här: