Isadora Jelly Kiss Raspberry Sorbet

Isadoras Jelly Kiss är ett läppstift där själva produkten känns som en hybrid mellan ett vanligt läppstift och ett färgat läppbalsam. Själva stiftet har en härlig doft av sockerkakesmet och vanilj och hylsan är gjord i metall. Istället för en vanlig läppstiftshylsa så har Isadora gjort en med magneter i, så när locket kommer nära basen så dras locket mot magneten och hålls fast (Smart!).

Raspberry Sorbet är en superhärlig hallonrosa färg som är lagomt pigmenterad. Det bästa med dessa stift är att det går att ha ett skirt lager för neutrala läppar eller så kan man lägga flera lager och få mycket mer täckning om man vill att läpparna ska ligga i blickfånget! Stiften är mjuka och behagliga på läpparna och beter sig som sagt mer som ett fuktgivande läppbalsam än ett läppstift. I allt är jag supernöjd, speciellt med att dom är så användbara iochmed att man kan pumpa upp eller ner färgen efter tycke och smak och att dom är så lättburna!

 

Finns hos: Där Isadora säljs, Kicks, Parelle, Åhlens etc etc.

Pris: Ca 115 kr/st.

Mitt betyg: 4/5, älskar doften, utvalet av färger och hur mjuka och fina läpparna känns. Jelly Kiss får inte full pott då jag upplever att det försvinner lite fortare än andra liknande produkter.

Kommentera här: