Cravings topp 3

På den sista tiden har mestadelen av mina skönhetsrelaterade inköp legat i en av dessa tre kategorier:

1. Holografiska lack. Jag får skylla på Sminkan & Emma P.. Och Kajalpennan, Och ClawsinColor.. Och Nailtastic lite också(Dom visar ju så fina hololack på sina bloggar). Det har praktiskt taget ramlat in holografiska lack i brevlådan den sista månaden, men det är ju så fint att jag inte kan låta bli..

2. Ögonskuggor. I burk, i stor palett, liten palett, duoskuggor, kvartetter. Matta, skimriga, glittriga, frostiga.. Uppenbarligen så behöver jag allihop.  Dom får ju iallafall ett bra hem, med många vänner...

3. Handkräm. Jag har praktiskt taget varit igenom varenda sort av handkräm vi har på handkrämshyllan på jobbet och måste nu byta butik för att tilfredsställa mitt underliga sug för mjuka händer. Min senaste favorit är Hand Food från Soap & Glory som jag köpte i London (Dock vågar jag inte använda den så ofta för jag vet att jag kommer behöva en ny när den är slut, och det får man såklart inte tag i här). Plus i kanten är att mina naglar växer som gräs pga mitt idoga insmörjande!

Vilka tre sorters produkter dras ni mest mot när ni är ute och shoppar eller kikar in på en webbshopp? Skriv gärna ett eget inlägg eller kommentera här med era topp 3 cravings!

Kommentera här: